Anlayamadiğin nedir arkadasim.bu sitede islenilen konular insani bir noktadan farkli bir noktaya getircek kadar vardir.işin ehli arkadaslar guzel yazilar yazdi.ama istenilen seý tam formul mesala kılçıksiz balık olacak ugrasilmayacak.bu sekilde bir dünya yok.yillarin emeği tecrübesi nebir cümleyle anlatilir nede anlanir.bebekler doğdugunda yürüyemez zamanla emekler dengede durur sonra yürür buda bir zaman gerektirir bir emek gerektirir.suan sitemizdeki konulardan yola cikarak arazide argesi yapilarak sonuca ulasilir diyorum.arkadasta aynisini dedi.ben buluyorum aslinda is cubukta degil ek kullandigimiz bir sistemde.emin olun konularda hepsi var...ewde oturarak ne balık tutulur ne kuş vurulur.biraz pantolon ıslansın eller dudaklar nasirlansın emin ol herkez birden fazla level atlayacak..
Eyvallah ustam, Emeği geçen herkese yürekten Teşekkür ediyorum, Allah razı olsun inşaallah, fakat şahsen benim de encok sıkıntı çektiğim husus, ustalarımızın dedikleri bütün yöntemleri deniyoruz, buna rağmen bir netice alamıyoruz, ki başka ek sistemler olması gerektiğini kendileride söylüyor. işte bizde diyoruz ki bize yol gösterin, daha başka neyi nasıl yapalım, biz bundan öte gidemiyoruz, başka alternatif, yol,yöntem varsa demiyelim, gayrete gelelim. Tecrübelerinizden istifade edelim.
Allaha emanet olunuz.