Ben haberi duydum . Daha üretime geçilmedi fakat bu bahsettiğiniz olayı Aselsan yapıyor çok feci yüksek bir teknoloji ile Sanırım ileriki yıllar da Tsk nın bünyesine geçer .Bu gibi olayları hep dolandırıcılık diye biliyoruz. Eyvallah... Adamlar milleti nasıl dolandırırız diye olmadık işler yapıyorlar. Definesohbetinde daha önce takılmış olan Geomekatron diye biri vardı. Ben onun sitesinde drona monte edilmiş alan tarama cihazı görmüştüm. Uçur dronu altındaki alan tarama bulsun sarı kızları misali geomekatron abimizde böyle şeylerin reklamını yapmıştı bir zamanlar. Tabi hiç itibar etmedik. Amma velakin gelelim en önemli noktaya..... yakın zamanda doğu ve güneydoğudaki pkknın çukur kazıp bomba yerleştirdiği dönemlerin sona ermesinden sonra o bölgede illerden birinde henüz orta okul yaşlarındaki bir erkek öğrencinin dronlu sistem geliştirip arazide mayınları nokta tespiti yapıp asker ve polise kolaylık olması için böyle birşeyi icat ettiğini ve sonrasında da zamanla bunu geliştirip seri üretimine geçeceği gibi bir haber izlemiştim.... Peki bu konu hakkında bişey söylemek isteyen haberi duyan falan varmı arkadaşlar içinizde???
Ustam bu "cihaz ve firma ikisi de yerli ise inanma" sözünüzü biraz daha genişletebilir misiniz. Bugün ülkemizde yerli üretim yapan birkaç firma var şu an revaçta olan. Hem dedektör hem görüntülü (gradyometre) cihazları var... Siz bunları (2-3 tanesi 1 yıl içinde çıktı/yeni sayılır) kullandınız ve yanlış tespitlerine nazaran mı söylediniz, yoksa evveldekileri kullanıp kıyas mı yaptınız acaba? Zira biz de bir gradyometre düşüncesinde olduğumuzdan vereceğiniz bilgiler önemli.S.A.DEĞERLİ KARDEŞİM shovmeks CİHAZ VE FİRMA İKİSİDE YERLİSE İNANMA DERİM .
SAYGILAR VE SEVGİLER.
Gradyometreyi kullanmak çok önemli . Kendi elin gibi kontrol etmeyi öğrenirsen mükemmel bir silaha dönüştürebilirsin Uzun süre kullandım mecburen ortak çok olduğundan satmak zorunda kaldık . Ama almayı düşünüyorsan eğer sakın sıfır alma 2. El çok temizleri var insanlar bir hevesle alıyorlar ve kullanamadıkları için yada zamanları olmadığı için veyahut bir ile yaramadığını düşündükleri için çok ölü paralara satıyorlar garantiside oluyor faturasını almayı sakın unutma öyle bir durumda . Bir marka ile cihazı bire bir test ettim aralarında para olarak bir araba masrafı var . Gradyonun gördüğü noktayı vermedi misal . Ama dip not geçiyorum kullanması aslında çok kolay ama bir yandan çok zor . Çok sabır ve el ayarı ister . Adamı yorarUstam bu "cihaz ve firma ikisi de yerli ise inanma" sözünüzü biraz daha genişletebilir misiniz. Bugün ülkemizde yerli üretim yapan birkaç firma var şu an revaçta olan. Hem dedektör hem görüntülü (gradyometre) cihazları var... Siz bunları (2-3 tanesi 1 yıl içinde çıktı/yeni sayılır) kullandınız ve yanlış tespitlerine nazaran mı söylediniz, yoksa evveldekileri kullanıp kıyas mı yaptınız acaba? Zira biz de bir gradyometre düşüncesinde olduğumuzdan vereceğiniz bilgiler önemli.
kullandığınız modeli söyleyebilir misiniz. Gerçekten çok makbule geçer. Teşekkür ederim.Gradyometreyi kullanmak çok önemli . Kendi elin gibi kontrol etmeyi öğrenirsen mükemmel bir silaha dönüştürebilirsin Uzun süre kullandım mecburen ortak çok olduğundan satmak zorunda kaldık . Ama almayı düşünüyorsan eğer sakın sıfır alma 2. El çok temizleri var insanlar bir hevesle alıyorlar ve kullanamadıkları için yada zamanları olmadığı için veyahut bir ile yaramadığını düşündükleri için çok ölü paralara satıyorlar garantiside oluyor faturasını almayı sakın unutma öyle bir durumda . Bir marka ile cihazı bire bir test ettim aralarında para olarak bir araba masrafı var . Gradyonun gördüğü noktayı vermedi misal . Ama dip not geçiyorum kullanması aslında çok kolay ama bir yandan çok zor . Çok sabır ve el ayarı ister . Adamı yorar
T.ekibi kablosuz gradyo3dkullandığınız modeli söyleyebilir misiniz. Gerçekten çok makbule geçer. Teşekkür ederim.