Ustam şöyle söyleyeyim çubuğu ben kullandım. Yaklaşık 3 aydır. Yeni yanı. Kendime çubukçu demem. Katetmem gereken daha çok yol var. Lakin Bayram abinin dediği metotları uyguladım bugüne kadar. Ayrıca diğer ustalardan da faydalandım. Ama sıkı çalıştım 3 ay boyunca. Dediğim gibi katetmem gereken daha çok yol var. Bir yeri tespit etmiştik çubuklarla. Oda sistemi
2-3 metre. Bu cihaz bunu doğruladı. Yani çubuk yanılmıyor dedik. Bunu belirledikten sonra 2. Yer olan bu tümülüs gibi yapıyı da kontrol edelim dedik. Fotolarını Aticam ama uzaktan çektim . Bı de burası çöp alanı. Fotolar yeteri kadar iyi değil ama herhalde tümülüs mu değil mi bir fikir verebilir mi bilmem.Ayrıca yarısına hafriyat kamyonları almış. Bu şekilde görülüyor. Orda yerden bir kaç yıl önce tek başına kocaman görünüyordu.
Cihazın pahalılık kısmına gelince orada pek bakamadım fiyatına. Gelip burda foruma yazdım. Tabi yazdıktan hemen sonra fiyatına baktım. Dediğiniz gibi 15 bin civarı bir şey.
Bunu kullanan kişi dediğine göre bu cihazın eğitimini almış. Yani aslında bunu kullanmakta yeni. Ama cihazı bildiğiniz Kullanıyor. Ölçümünü falan her şeyi net bir şekilde yapıyor.
Oda ölçüsü ise 3-3 m
Ekli dosyayı görüntüle 279082Ekli dosyayı görüntüle 279083Ekli dosyayı görüntüle 279084Ekli dosyayı görüntüle 279085Ekli dosyayı görüntüle 279086Ekli dosyayı görüntüle 279087