Ustam çıkaracağım kitabın adı ne olacak. Söyle ki yanılıpta para verip almayayım. Bilgi paylaşmak güzeldir. Ama bilmek yada bildiğini sanmak tüm düşünce ve görüşleri bir anda silip atma noktasına geliyorsa bunun adı sadece EGO olur. Bulan varsa ıspatlasın diyorsun, farzedelim ki ben buldum. Sizce bunu internet ortamında paylaşacak kapasitede bir salak olarakmı görünüyorum. Diyelim ki sizin söylediğiniz doğru ve gerçek bilgilere sahipsiniz. O zaman bulup çıkarıp internet ortamında paylaşana kadar, takınacağınız bu tavırlar sadece antipati toplamanıza yarar. Velev ki bulursanızda sakın bunu afişe etmeyin öyle bir hazinenin varlığından şüphelenseler bile adamı yaşatmazlar.
Bir ben yerlerle ilgili nokta konusunda ağzımdan laf kaçırmam.
2 yerler karadınız ve sahile 150 mt dedim.
3 noktalarda her hangi bi sıkıntım yoktur.
4 bu yerleri açtığımda babamın dahi haberi olmaz.
5 empati kurmanız için bi kaç tane tiyo verdim ki mademki herşey işarette bitiyor yerler neden bulanamadı üstelik binlerce nokta işaret maldan bahsediyoruz.
6 burdaki bi kaç kişi benim çevre yapmak istediğimi yok bilmem meşhur olmak istediğimi sanacak kadar cahil dirler bana göre.
Ben burada demek istediğim birde aramayı bırakıp sorgulayın neden yoktur bulunamıyor diye empati kurmanız acısından dır.
Mallar 3 noktadadır dağınık değildir ve 3 yerde toplu bir yerdedir.
O nedenle bulunmuyor. Ve derindir başka söze gerekte yok zaten düşünen için büyük bir neden yeterli..
Selam ve dua ile kalın..