karakus1
Aktif Üye
ya boş verin börtüsünü böceğiniBahsettiğiniz markanın ambleminde böcek var mı?
ya boş verin börtüsünü böceğiniBahsettiğiniz markanın ambleminde böcek var mı?
Uzak Durun.Teknoloji ekibinden önce Bilgi ekibiyle çalışma yapınız.Teknoloji ekibi satıyor 5.000 tl ye onada güvenemiyorum açıkcası bu alacağım şahıs 3.500 gibi veriyor fatura keserim diyor
Yurt dışından kaçak getirmek diye bir olay yok.Ödemesini yaparsınız.Adresinize kargo ile gelir.Her hangi bir kısıtlama ve yasak yok.Alışveriş yapacağınız siteleri iyi araştırın.Bana göre en mantıklısı yurt dışından kaçak getirmek mesela rezistivite cihazı manyak çekimler yapıyor
Long range locator denilen cihazlar çubuk yada anten destekli elektronik devrelerdir, bir nevi çubuğun moderni. Bana göre hiç bir geçerliliği yoktur. OKM ile ilgili verdiği Bilgi yanlış ayrıca öyle Türkiye’de merdiven altında üretilmiyor. Adamlar baya seri numarasına bağlı lisans satıyorlar.Durum şu izmirde kendi üretiyormuş büyük firmalar bizim gibi fasonculardan 3 e alıp 10 a satıyorlar dedi vizualizer programı okm nin oda kabul ediyor.ama türkiyede satılan okmler bile yerli üretim tezgah diyor 60 bin 70 bin verme aynı işi bu yerli ürünlerde yapar diyor. Valla kime güveneceğiz şaştık yani
teknoloji ekibinin cihazına hem ben hemde üreticisi Hüseyin bey istediğiniz yerde test garantisi veririz. Cihazları başkalarından alıp yada yandaş firma elemanları burada uzak durun diyebilir. Gidin işyerine ihtiyacınızı söyleyin size tavsiyede bulunsunlar , istediğinize uygun cihazı tavsiye etsinler ve hem onların hemde kendinizin yerinde test edin. İçinize sinmezse almayın. Hüseyin bey beni şahsende görüştüğüm arkadaşım olur.Teknoloji ekibi satıyor 5.000 tl ye onada güvenemiyorum açıkcası bu alacağım şahıs 3.500 gibi veriyor fatura keserim diyor
1- Yandaş firma elemanı dediğin ben oluyorsam yandaş firma elemanı değilim bunu bir öğren.Hiç bir firmayla da alakam yoktur İşimde olmaz saçma sapan cihazlarla.Kullandığım iki Cihazı aldığım yerde almanyadır.Firmandaki cihaz modeli kadar eleman çalıştırıyorum ben.Teknolp
teknoloji ekibinin cihazına hem ben hemde üreticisi Hüseyin bey istediğiniz yerde test garantisi veririz. Cihazları başkalarından alıp yada yandaş firma elemanları burada uzak durun diyebilir. Gidin işyerine ihtiyacınızı söyleyin size tavsiyede bulunsunlar , istediğinize uygun cihazı tavsiye etsinler ve hem onların hemde kendinizin yerinde test edin. İçinize sinmezse almayın. Hüseyin bey beni şahsende görüştüğüm arkadaşım olur.
Yazdığın gereksiz cevapların hiçbirine cevap vermeyeceğim madem kötülemedin neden uzak durun yazdın ?
1- Yandaş firma elemanı dediğin ben oluyorsam yandaş firma elemanı değilim bunu bir öğren.Hiç bir firmayla da alakam yoktur İşimde olmaz saçma sapan cihazlarla.Kullandığım iki Cihazı aldığım yerde almanyadır.Firmandaki cihaz modeli kadar eleman çalıştırıyorum ben.
2- Burada hiç bir firma hakkında karalama kötüleme çabam yoktur olmazda.
3- Sen cihazla gezersin senin çok övdüğün cihazının göremediği işareti arazide ben görürüm sonuca giderim sende haftalarca arazide dolaşırsın cihazınla.2 tane kırık sikke veya çivi bulim diye.O cihazla adam nerde sikke arıyacağını bilmiyor daha.Önce bunları aşılıyın insanlara cihaz satmadan önce.
4- Ben heryerde uzak durun diyorum tüm cihazlardan.Sadece burada değil.Alt yapın olmadıktan sonra cihaz ne vericek sana ? Önce altyapı arkadaşım altyapı.....
5- Cihazdan önce alt yapı bilgisi lazım bu insanlara.Her cihazi alan hemen parayımı buluyor ? Adam almış 10 bine cihaz youtube videolarından etkilenip 1 hafta sonra veryansın ediyor.Neden altyapısı yok.Cihaz alırım define bulurum hayaliyle yaşamayın.
6- Cihazdan önce tarihi araştırın.Kimler nerelerde yaşamış.Kimler nerelerde yapılarını inşa etmiş.Nerelerde savaşlar olmuş.Nerelerde sikke olur.Nerelerde mezar olur.Hangi mezarlarda obje olur.Defineyi cihaz değil bilgisi olan, işaret dilinden anlayan,araziyi bilen bulur.
7- Cihaz son aşamada teğit almadır define işinde.Parayı bulmak değildir.
Senin iq seviyen yetmez o yazdığım ince mesajı almaya.Teknoloji kelimesi birtek firma bazındamı kullanılıyor ?Yazdığın gereksiz cevapların hiçbirine cevap vermeyeceğim madem kötülemedin neden uzak durun yazdın ?
Adamın işyerine gidin kullanın test edin, Bilgi edinin kafanıza yatmazsa almazsınız, sen bırak adam çalıştırmayı önüne üç koyun katsak kaybeder gelirsin.
Abi uzun zamandır şifremi unutmuştum giriş yapamıyordum, yüzde bi milyon haklisin .
1- Yandaş firma elemanı dediğin ben oluyorsam yandaş firma elemanı değilim bunu bir öğren.Hiç bir firmayla da alakam yoktur İşimde olmaz saçma sapan cihazlarla.Kullandığım iki Cihazı aldığım yerde almanyadır.Firmandaki cihaz modeli kadar eleman çalıştırıyorum ben.
2- Burada hiç bir firma hakkında karalama kötüleme çabam yoktur olmazda.
3- Sen cihazla gezersin senin çok övdüğün cihazının göremediği işareti arazide ben görürüm sonuca giderim sende haftalarca arazide dolaşırsın cihazınla.2 tane kırık sikke veya çivi bulim diye.O cihazla adam nerde sikke arıyacağını bilmiyor daha.Önce bunları aşılıyın insanlara cihaz satmadan önce.
4- Ben heryerde uzak durun diyorum tüm cihazlardan.Sadece burada değil.Alt yapın olmadıktan sonra cihaz ne vericek sana ? Önce altyapı arkadaşım altyapı.....
5- Cihazdan önce alt yapı bilgisi lazım bu insanlara.Her cihazi alan hemen parayımı buluyor ? Adam almış 10 bine cihaz youtube videolarından etkilenip 1 hafta sonra veryansın ediyor.Neden altyapısı yok.Cihaz alırım define bulurum hayaliyle yaşamayın.
6- Cihazdan önce tarihi araştırın.Kimler nerelerde yaşamış.Kimler nerelerde yapılarını inşa etmiş.Nerelerde savaşlar olmuş.Nerelerde sikke olur.Nerelerde mezar olur.Hangi mezarlarda obje olur.Defineyi cihaz değil bilgisi olan, işaret dilinden anlayan,araziyi bilen bulur.
7- Cihaz son aşamada teğit almadır define işinde.Parayı bulmak değildir.