TALİSMAN
Member
İki kayalığın arasında ortalama 2 km var. Kayalığın karşısında tepeler ve yamacınd küçük mağaralar var.2 tip kayalık var. iki kayalığında tepe var yamacında mağaralar var.
İki kayalığın arasında ortalama 2 km var. Kayalığın karşısında tepeler ve yamacınd küçük mağaralar var.2 tip kayalık var. iki kayalığında tepe var yamacında mağaralar var.
Ama taşların tam olarak çıktığı yeri ve niçin kullanılmış bilmiyorum. Önce taşların çıkma ihtimali olan araziyi bulmam lazım. Çünkü taşları bulunlar farklı kişiler. Nasıl bir arazidirki bu taşlar orda olsun. Çünkü yaşam olanı kabul ettiğimiz yerler vadiler dereler ve dere üstü düzlüklerden oluşuyor. Taşların çıkma ihtimali olan en belirgin yer çam ağaçları arasından görünen büyük kayalık.Bu ne aradığınıza bağlı.
Pek fazla seçeneğiniz yok.
Cihaz / Tespit..
Dediğim gibi bilen bilmeyen birçok kişi oradan bir kaya koparmıştır. Fakat en ciddi çalışma yapan kişiler 3 sene önce kayalığın güney kısmına gelen 20 m üstünde önceden kayaya oyularak yapılıp üzeri kapatılmış kuyuyu tespit edip açmak olmuş. En güzel bilgi onlarda benceuskudari geceli cok olmus sur atini baska yere kokusunu alan orayi emmeden birakmamistir.
Gösterdiğiniz yere giderken balık sırtı bir yer var ve kırmızı bir toprağı var. Sanki topraktan eşya yapılma yeri gibi yada başka bir şeyler yapılmış. Bu yerin 700 m doğusunda düzlük bir alanda yumruk büyüklüğünde kurşun bulmuştum. Bu bölge için bunlar bir şey anlatıyormu acaba? Resimdeki kayalıklardan başlayıp aşağıya doğru dere vadi içinde yaşantı olmuş.
Hem alüminyum hemde prinç çubuklarım var ama bende tık yok. Yaklaşık 1 yıldır denemeler yapıyorum hiçbir tepki alamadım. Çalışmaya devam edeyimmi yoksa bende çalışmıyorsa zorlamaya gerek yokmu?
Boyunuzu aşar dediğiniz yerde ne olabilir ve nasıl bir işlem gerekiyor. İş makinesi tarzı bir çalışma mı gerekiyor?
Çarpı koyduğunuz yerin hemen 50 m alt kısmında yamaçda kayaya açılmış mağaralar var. Bura ile bağlantısı varmıdır?
Çarpı koyduğunuz yerin hemen 50 m alt kısmında yamaçda kayaya açılmış mağaralar var. Bura ile bağlantısı varmıdır?