fbkolik1907
Aktif Üye
kuyu 100 metre kadar asagida cok eskiye dayaniyormu bilmiyorum. kuyunun etrafi agaclarla dolu özellikle kavakKuyu neredeyse ağaç ordadır.
kuyu 100 metre kadar asagida cok eskiye dayaniyormu bilmiyorum. kuyunun etrafi agaclarla dolu özellikle kavakKuyu neredeyse ağaç ordadır.
valla tatlı geldide bulmadan inanılmaz isteElimle koymuş gibi anlatınca tatlı geldi dimi kesik paraların sesi![]()
yarin ilk isim verdiginiz bilgileri kontrol etmek olacak. mumkunse bunuda yorumlar misiniz yerdeki tas oyuk tadin orayi gosteriyor.Kesik kenar paralar kaç yılında basıldı çok eski değildir 1800 ler falandır herhalde .
bilmiyorum yabanciyim bu konulara. bu resimlere de yorum getirebilir misinizKesik kenar paralar kaç yılında basıldı çok eski değildir 1800 ler falandır herhalde .
bunlar iç kisminin fotoğraf 15.17 marmak ölçümüufak oyma yonu gosterir
birde ic duvarini parmakla yoklayin bi girinti varmi yon tayini olarak
fazla uzakta olmamasi lazim
bizim ev zaten. oturan yok onda öbür tarafina yenisini yaptik. isaret o evin önünde tapumuz içindebu evde oturan varmı
ufak oyma derken fotoğraf ustunde gosterme sansin var mi gorunen iki oymanin haricinde kenarlarda mevcut ufak biri ortada zaten goruyorsun sagmi solmu orda bir iki tane mevcut toprak dolu ici tam trmizleyemedimufak oyma!
parmığıni sokup duvar kısmında gezdir
bir girinti varmı
evin solunda 200 metre veya fazla var eski kilise yeri var ama simdi kalintisi yok gibi birsey. ayni zamanda o resmi cektigim yerin yakininda bir kilise yeri daha varmis şimdi tarla olmus tabio evin solunda bir yapı var onunla evin 3 de 1 lik alanı yuvarlak içine alcam cizemedim mazeme orda uzak olduğu için resim tam nokta veremiyorum sana ve arkadaşlara değişik gelcek ama farklı bir cubuk var bende resimden tutabiliyorum orayı gösteriyor
orasi wc idi küçük yapiyi diyorsun galibaevin solunda 200 metre veya fazla var eski kilise yeri var ama simdi kalintisi yok gibi birsey. ayni zamanda o resmi cektigim yerin yakininda bir kilise yeri daha varmis şimdi tarla olmus tabiikisinin ortasi bu isaretin olduğu yer aşağı yukarı caprszlama
fotoğraf ta cizebilirsen iyi olur tam noktayiorasi wc idi küçük yapiyi diyorsun galiba