fbkolik1907
Aktif Üye
buda isaretin guney bati kisminda 40.50 metre varyok işarete. ordaki evin cevresi
buda isaretin guney bati kisminda 40.50 metre varyok işarete. ordaki evin cevresi
yeni fotoğraflar a bakar mısınızTaşı evvela bir temizleyin bütün oymalar görünsün önce eksikler toprak altında kalmasınlar.
Çevre ve pusula yönlerinide ekleyin ki konu yürüsün.
Selam aleyküm ben pek anlamam bu işlerden fakat bana sanki bu kaya horasan gibi geldi normal bir kaya değilkazdigimiz yerden cikan taslar
bu bir anlam ifade ediyormuArazide var mı yok mu ben bakar şıp diye anlarım. O konuda yardım istemiyorum.
Kaybolan çocuğun resmine bakıp, frekansını ayarlayıp uydudan yerini bulduğunuzu söylemişsiniz.
Bu özel bir yetenek.
Bende diyorum ki ;
Ha çocuğun resmine bakıp frekansı ayarlamışsın, ha attığım resimdeki cisme bakıp frekansını ayarlamışsın.
Yani çocuğun uydudan yerini bulan , benim attığım resimdeki cismin de uydudan yerini bulur.
Bilim bunu söyler.
Bir kere nasılsa yapmışsınız. Ikinciye de yapar mısınız?
bu belirttigin yerleri fotoğraf uzerinde isaretleme şansın var mi ?arkadaş işareten anlama sinyal aldığım 2 yer vardı dün yazdım o evin arkası ve o kazıkla karşıdaki agacın aralarına iyi bir cubukcu bakması lazım tam noktayı bu fotolarla vermek cok zor rastgele
İnşaat demirleri yönü fotoğrafları varmı?bu belirttigin yerleri fotoğraf uzerinde isaretleme şansın var mi ?