poseidon2023
Uzman
gecen sene olmalı oradaydım güzel yerler var
Oyle yardım alabilecek bir tecrube yok buralarda hemşerim bölgeye göre derinlik mantıklı çünkü 4 m yuzey ustu 3m toprak altı7 metre derinlik burası için bana fazla geldi. Burdaki mezarlarda tünel olmaz. Başka bir çubukçuya baktır.
İşte ustam o sene bu sene degil cok medeniyet yasamış guzel bölgeler var ama zaman tecrube ustalık isteyen işler bunlar bizde pişene kadar sizi böyle rahatsız edicezgecen sene olmalı oradaydım güzel yerler var
Kıymetli abim ben o cumleyi Mecazi kullandım yani o sene bu sene olsaydı gibi yınede yanlış anlaşıldıysam özürdilerim saygısızlık enbuyuk nefretimdir varsa farkında olmadanda olsa hatalarımız affola ustam SAYGILAR..defalarca sor anlatırım yazarım resimli gösteririm vaktim oldukcahiç sorun deyil her keze elden geldigi kadar yardım ederim
bu sözdeki tavrını sevmedimm sana
( gecen sene olmalı oradaydım güzel yerler var ) ( İşte ustam o sene bu sene degil )
sana kolay gelsin bolşans
Etkilenilen nokta tas degil usta harcanan zaman verilen emek yasanmışlık ve izahı olan bilge manaları .hayran olmamak mümkün degil benim penceremdeBu defineciler kaya taş görünce neden etkileniyor acaba