Gezenti
Bilgili Üye
Insallahta hangi hareket neye işaret onuda çözmemiz gerekicekGüle güle kullan . Tez zamanda kuzularına kavuşur sun inaallah
Insallahta hangi hareket neye işaret onuda çözmemiz gerekicekGüle güle kullan . Tez zamanda kuzularına kavuşur sun inaallah
@BulursamKader25 ustamizin paylastigi konular var onlara bir goz atin. Cok detayli anlatiyor.Abim allah razı olsun. Evde denedim. X yapıp kapanıyor biraz daha gidiyim sol tamamen sola sağ tamamen sağa açılıyor. Yada kapanıp göğsüme kadar geliyor. Bazen şaşırıyor pederlerin odaya götürüyor acaba gömü ordaki
Tutma şekli nasıl olmalı bi resimlede onu gösterirseniz gerisi pratik yapılarak çözülecek
Eyvallah ustam teşekkürler@BulursamKader25 ustamizin paylastigi konular var onlara bir goz atin. Cok detayli anlatiyor.
Arazide denemedim o tek cubuku. Çok kötü yorumlar aldığımdan alıp deneme gereği bile duymadım. Ewde 360derecede dondu 90derecede. Ama yorumlar kötü olunca kullancılar tarafından kullanma gereği duymadım walla.tsklerElinizdeki çubuk zamanında boşu Boşuna verilmiş parayı yad etmek amacıyla hatıra olarak saklanabilir. Zaten son zamanlarda bı radyo antenini çubuklara takma furyası başladı. Tekli çubuklar kullanmayı bilen için bulunmaz nimet ama bu elinizdeki malesef tekli çubuk falan değil. Tekli çubuk hedefe geldiğinde sağa yada sola değil, kendi ekseni etrafında 360 derece dönmek zorunda. Bu işlemi yapmayan çubuk sadece aksesuardır.
Kırsal bölgede yaşıyor san çok kısa zaman da çözüp iyi sonuçlar elde edeceğini düşünüyorum. Ben şehrin ortasın da parka çıkıp yapamayacağım için? senin o konuda çok iyi avantajın olur. Ve sürekli yapar san akılda kalıcı olurInsallahta hangi hareket neye işaret onuda çözmemiz gerekicek
Bende şehirdeyim de bakma köye ziyarete geldim deniyim dedim şuan çıktım araziye denedim. Bi foto paylaşmıştım sunak olarak düşündüğüm yer vardı. Gittim orda denedim de 4 5 yerde X yaptı ama bakalım iftara geldim bıraktım gide gele ogrencezKırsal bölgede yaşıyor san çok kısa zaman da çözüp iyi sonuçlar elde edeceğini düşünüyorum. Ben şehrin ortasın da parka çıkıp yapamayacağım için? senin o konuda çok iyi avantajın olur. Ve sürekli yapar san akılda kalıcı olur
Allah Teala yardımcın olsun. Kolaylıklar diliyorum. Sonuçları paylaşır san sevinirim.ve kademe kademe geçtiğin çubuklar hakkında bu konu altında bilgi paylaşır san yine sevinirim. Bende çubuğa yönelmek istiyorum daha mantıklı daha az maliyetli geliyor..Bende şehirdeyim de bakma köye ziyarete geldim deniyim dedim şuan çıktım araziye denedim. Bi foto paylaşmıştım sunak olarak düşündüğüm yer vardı. Gittim orda denedim de 4 5 yerde X yaptı ama bakalım iftara geldim bıraktım gide gele ogrencez
Valla cihaz var gücümüz yettiğince aldık oda iş görmüyor tek-tek e çık diyorlar oda işime gelmiyor. Bakalım ustaların demesine göre yaptık bi çubuk. Daha dediğim gibi nasıl kullanıcaz bilmediğimden burdan okuyorak yaptıklarımı karsilastiriyorum. Ölümlü sonuçlar aliriiz insallahda paylaştığımız degerAllah Teala yardımcın olsun. Kolaylıklar diliyorum. Sonuçları paylaşır san sevinirim.ve kademe kademe geçtiğin çubuklar hakkında bu konu altında bilgi paylaşır san yine sevinirim. Bende çubuğa yönelmek istiyorum daha mantıklı daha az maliyetli geliyor..
Bu arafa az maliyet değil sıfır maliyetle yaptımAllah Teala yardımcın olsun. Kolaylıklar diliyorum. Sonuçları paylaşır san sevinirim.ve kademe kademe geçtiğin çubuklar hakkında bu konu altında bilgi paylaşır san yine sevinirim. Bende çubuğa yönelmek istiyorum daha mantıklı daha az maliyetli geliyor..
Aklınızda şüphe kalacağına bir gün araziye gittiğinizde, beklentiye kapılmadan deneyin.sadece samimi olarak elinizdekinin çubuğun kimyasına ve çalışma prensibine aykırı olduğunu gördüğüm için uyarma ihtiyacı duydum. SelametleArazide denemedim o tek cubuku. Çok kötü yorumlar aldığımdan alıp deneme gereği bile duymadım. Ewde 360derecede dondu 90derecede. Ama yorumlar kötü olunca kullancılar tarafından kullanma gereği duymadım walla.tskler
Eğer buna bu kadar özen gösterip bu şekle soktuysa inan bana sana satmadıysa senden bi öncekine kesin satmıştırkimsenin kimseye birşey sattığı yok arkadaşlar yeniyiz de enayı değiliz herseye atlayıp para verelim. Kişi kendinden bilir işi derler anladığım kadarıyla herkesin yarası var bu çubuk konusunda