Magranin sag kenarindaki tas ustam buraya esim 40 yil once giriyor babasiyla cocukken magranin sonunda demirkapi cikiyor ustunden atliyor ve terek gibi bir yerden gumus tabaklari aliyor göl ve karanliktan korkup babasi ilerdeki odaya gondermiyor simdi 10 yasindaymis ozaman simdi kari koca tekrar giricez ancak bi dunya tas dolmuş nerden nasil onca tas dolmus bilemedik esim ve babasindan sonra ilk kez biz giricez demir kapiyi gecip odaya bakmayi istiyoruz
hakkın var ustam,agam bilgi eksik @ragıp
sagda yada solda taşın oldugu yer de oda olmalı onu gectik
taştan sonra ne kadar devam ediyor önemli bu arada oda varmı uzunluk uygunmu kapının genişliği kapıdan sonra ne kadar gidiyor ve en önemlisi meşale yerleri yan yana iki tane varsa öndeki tuzagı durdurur diyeri normal meşale gibi ve aldıklarının üzerinde şekil varmı dönemini bilmek için yani buraya on kere düşünüp bir kere adım atcan saymadıgım tuzaklar ayrı @murat76 iyi oku
Ustam esim 10 yasindayken 2 adet taş aslan cikarmis demir kapinin önünden onuda amcalari almis elinden arastirdigim kadariyla kral mezarlarinin girisinde oluyormuş magra agzindan sonra 3 bolme var 2 sinin önü kapalı biri yaklaşık 3 kilometre merdivenden sonra demir kapiya dayaniyormus oraya giricez tekrar nasip olursa belki demir kapinin ardindaki gölün jenarindan bi oda girisi daha varmış o odayi merak ediyorum ALLAH hakkimizda hayırlı olani karsimiza cikarsin heycan ve korku var ben bayanim size yazip sorup arastiran benim ailem herseyden önemli ama azicik rahat gecimde insan istiyor irtibati koparmak istemiyorum bana yardimci olun ben bugun resimliycem genisce heryeri cumleten ALLAHa emanetsinizagam bilgi eksik ragıp
sagda yada solda taşın oldugu yer de oda olmalı onu gectik
taştan sonra ne kadar devam ediyor önemli bu arada oda varmı uzunluk uygunmu kapının genişliği kapıdan sonra ne kadar gidiyor ve en önemlisi meşale yerleri yan yana iki tane varsa öndeki tuzagı durdurur diyeri normal meşale gibi ve aldıklarının üzerinde şekil varmı dönemini bilmek için yani buraya on kere düşünüp bir kere adım atcan saymadıgım tuzaklar ayrı murat76 iyi oku