Dedektorburada Banner Mobile

Bu Nedir ?

Dedektorburada Banner Mobile

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Değerli kardeşim neden bir tek resim uzakta yakında bir Dört tarafı çekseydiniz evet mezar sunağıdır o da var çevresini görmek lazım çok da yakınındadır oymalı akan tarafı ve karenin farklı tarafına bakınız araştırmalar bu yönde yapınız resim eklerseniz üstatlarla beraber bakarız yardımcı olmaya çalışırız iyi forumlar diliyorum.

james

Member
Burada bir tane oda var, girişi kolay bulunabilecek derin olmayan, odanın içi boş, zeminin bir tarafında mezar var. Bu işaret güzel uğraşmaya değer çevre resimlerini güzelce çek.

Asa1905

Aktif Üye
Değerli kardeşim neden bir tek resim uzakta yakında bir Dört tarafı çekseydiniz evet mezar sunağıdır o da var çevresini görmek lazım çok da yakınındadır oymalı akan tarafı ve karenin farklı tarafına bakınız araştırmalar bu yönde yapınız resim eklerseniz üstatlarla beraber bakarız yardımcı olmaya çalışırız iyi forumlar diliyorum.
Ustam çok teşekürler değerli yorumunuz için. Bu işaret zeminde. Üzerinde yürüyecek bir zeminde.
Videosu mevcut nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Yukleyebilsem orda herşey net olarak görünüyor.

Asa1905

Aktif Üye
Burada bir tane oda var, girişi kolay bulunabilecek derin olmayan, odanın içi boş, zeminin bir tarafında mezar var. Bu işaret güzel uğraşmaya değer çevre resimlerini güzelce çek.
Ustam değerli yorumunuz için teşekürler. İşaret zeminde. Yol üzeri gibi birşey. Alt tarafında 3 mertelik bir uçurum gibi birşey var. Bu işaret tek değil, aynı yüzeyde 8 -9 adet çukurluk var. Videosunu yüklemeyi başarabilirsem sizi etiketlicem. Görüşleriniz değerli.

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
videoya göre orada bir yaşam alanı olduğu kesin kuyu olarak şüphelendiğiniz bir yer var mı yada bildiğiniz

Karanlik23

Member
Mezarlık alanı işaretlerin olduğu kayanın alt kısımlarında girişler olabilir. Cihaz şart Allah kolaylık versin.

james

Member
@nik usta @james usta videonun linki burda bakarsanız çok sevinirim.
Emek edip video çekmişssin 4 defa izledim ama kesin bir yorum yapamayacağım. o taş yapısında küçük oymalara takılma onların çoğu işaret değil. sen kare oymaya odaklan. Bölge kireç taşı yatağı oradaki mezar taşın içine oyularak yapılmıştır. Videoda oda mezar olabilecek bir yer göremedim, ama yol açılan yerde olmuş olabilir ve açılmış dağılmıştır. cihaz yardımı alıp çevrede boşluk ara, hiç olmazsa cubukla dene kireç taşı damarsız olduğu için cubuk çok fazla yanılmaz en azından sana fikir verir ama çubuğun sonuçuylada işlem yapma

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Video bende açmadı

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör