Asa1905
Aktif Üye
Ustalar bunun tam olarak anlamı nedir, bu nedir ?
Ekli dosyalar
-
389 KB Görüntüleme: 98
Ustam çok teşekürler değerli yorumunuz için. Bu işaret zeminde. Üzerinde yürüyecek bir zeminde.Değerli kardeşim neden bir tek resim uzakta yakında bir Dört tarafı çekseydiniz evet mezar sunağıdır o da var çevresini görmek lazım çok da yakınındadır oymalı akan tarafı ve karenin farklı tarafına bakınız araştırmalar bu yönde yapınız resim eklerseniz üstatlarla beraber bakarız yardımcı olmaya çalışırız iyi forumlar diliyorum.
Ustam değerli yorumunuz için teşekürler. İşaret zeminde. Yol üzeri gibi birşey. Alt tarafında 3 mertelik bir uçurum gibi birşey var. Bu işaret tek değil, aynı yüzeyde 8 -9 adet çukurluk var. Videosunu yüklemeyi başarabilirsem sizi etiketlicem. Görüşleriniz değerli.Burada bir tane oda var, girişi kolay bulunabilecek derin olmayan, odanın içi boş, zeminin bir tarafında mezar var. Bu işaret güzel uğraşmaya değer çevre resimlerini güzelce çek.
Emek edip video çekmişssin 4 defa izledim ama kesin bir yorum yapamayacağım. o taş yapısında küçük oymalara takılma onların çoğu işaret değil. sen kare oymaya odaklan. Bölge kireç taşı yatağı oradaki mezar taşın içine oyularak yapılmıştır. Videoda oda mezar olabilecek bir yer göremedim, ama yol açılan yerde olmuş olabilir ve açılmış dağılmıştır. cihaz yardımı alıp çevrede boşluk ara, hiç olmazsa cubukla dene kireç taşı damarsız olduğu için cubuk çok fazla yanılmaz en azından sana fikir verir ama çubuğun sonuçuylada işlem yapma