Değerli Ustalarım,öncelikle herkese selamlar ve iyi forumlar.
Affınıza sığınarak bende bi yorum yapmak ve küçük bir eleştiride bulunmak istiyorum.
Buradan olsun diğer internet sitelerinden olsun sürekli takip ediyor ve kendimi geliştirmek için araştırıyorum.
Ben acemi biri olarak definecilikte şunu farkettim,işaretler
İşaretler çok farklı olabilir,insan, hayvan,sayı,sembollerv.s..
Bu işaretlerde kayalara oyma yada kabartma şeklinde işlendiğinden göründüğünde belli olacak,yani ben buradayım diyecek öyle değilmi?
Sağından solundan aşağıdan yukarıdanda baktğımızda değişmiyecek.
Bütün herkesin yaptığı çalışmalara ve emeğe saygı duyuyorum,kendimde dahil olmak üzere bir umut,merak,macera aramak,yeni yerler,şeyler keşfetmek,kısacası defincilik üzerine kendimizi geliştirmek ve tecrübe kazanmak için çalışıyoruz.(yasalar çerçevesinde tabi.)
Ama birde İlahi bir gerçek varki nasip ve kısmetten ötesi yok.
Kullanıcı kardeşimi ve sizleri tenzih ediyorum,sitede buna benzer okadar çok resim ve yorum görüyorumki,kafam karışıyor ve neye inanacağımı şaşırıyorum.
Her bölgenin ve yörenin ,kısacası her gömünün farklı çözüleceğini,o kişi gibi düşünüp işaretleri ona çözüp yorum ve çalışma yapılması gerektiğine inanıyorm.Tabiki çok değerli üstatlarımızın ve yılların birikiminden gelen tecrübelerin ışığında elde edilmiş bilgi birikimlerinede saygı duyuyorum,
Kafanızı ağrıttıysam affola,
Saygılar.