jeolog video attım belki soruna cvp olur..Amore son resmin soldan görüntüsü varmıydı?
peki üstadım ana parayı nasıl alacağız ve nekadar mesafededir hangi yöndedirana paranın olduğu yerde ne tür işaret aranır?üstadım anlatın bizlerde öğrennlım bizleri aydınlatırsanız seviniriz.kaplumbağanın ana parasını almak her babayiğidin işi değil.3m le 5 m yle alacağını zanneden çoookk yanılır.
şimdi değerli kardeşim.kaplumbağanın en basit parası.yumurtaları.hemen arkasında 1.5 m bulmaz.diğeride tam sırtında.artık haritamı çıkar,ne çıkar onuda bilemem.en basiti bunlar.yeter adam olana.diğerleri zor.jsb le kazarsan,2.50 de bi taş çıkar masa gibi jsb kaldıramaz.kapak sanıpta sakın heyecan yapmayın.zaten kaldırınca anlarsın.ondan sonra yine devam edecen.tam 2.50 m de aynısı bi taş daha.yine devam edecen.ondan sonrasını zaten sorma.bu kadar.peki üstadım ana parayı nasıl alacağız ve nekadar mesafededir hangi yöndedirana paranın olduğu yerde ne tür işaret aranır?üstadım anlatın bizlerde öğrennlım bizleri aydınlatırsanız seviniriz.
saygılar ve sevgiler.
kanalların açık yönünü bilmiyorumda boyun altında malzeme aranmış kafası kırılmış kırılmamış olduğunu düşününce baktığı yönde yaklaşık 150-200 mt yoktur bu yığmalar noyanAmore peki bu tasın üstündeki kanalların acık tarafı nereye bakıyor o 100 m ilerideki yıgma taslara mı bakıyor...????