Feda ustam çok teşekkür ediyorum; oralara bakacam inşallah, hayırlısı olsun ama, bunun yanında aynı şekilde bir yer daha var ki, burdan çok dahagüzel, karşıdan bakınca insan suretinde bir yer orası da açılmış ve içerisi 3 katlı kayaya oyulmuş saray tarzı bir yer, içinde kraliçe resmi var onu daartık diğer konuda atacam inşallah; ona da ayrı konu açmayı düşünüyordum, 2 adet resim atayım siz bir görün, tüm ustalar buyrun yusuf enver may77 bozoklu kazama uçmuş BulursamKader25 Jaguar The Thing fatih7979Ekli dosyayı görüntüle 204780
inşallah bu son paylaştığın yerlerden bi sonuca ulaşacaksın.emeklerinin karşılığını alman dileğiyle...:242:
Feda ustam yer nasıl bir yer onu belirttim , gerçekten harika lar diyarı, hakkını zı helal ediniz, sizde Allah a emanet olun selam ve saygılarımla@Efendi51 sakin,sırayla,emniyetle...kafanı bölme.benim yada ustaların işaretlediği bi kare yeri gelcek seni bi gün ugrastırcak.yani ilk paylaştığın yerler seni uzun süre oyalayacak zaten.evet burasıda cok güzel ama paylaştıkca kafan karışcak onumu yapsam burayamı baksam vs. Bi hedef koy güzel kardeşim kafanı bölmeden sakin sakin...sonra 100 tane daha yer paylaş önemli değil hepsine bakarız.sonuçta sende biliyosun ki burda tek düşünce diğerine yardımdır.allaha emanetsin...