psh
Bilgili Üye
:21: :21:bulandirmaaaaa hee de hee.
:21: :21:bulandirmaaaaa hee de hee.
Daşıma yokmu daşımabulandirmaaaaa hee de hee.
Bulduklariniz çok değerli olmalı geçmiş olsunBundan 7 ay önce, bulduğumuz çok miktarda sikke, bir kaç takı ve nadir diye nitelendirilen heykeli müzeye teslim ettik karşılığında 67.322 tl biçildi, kabul ettik aldık. Bilgi olsun
Verirler kardeş ben 5 bine şahit oldum ayrıca sitede yayınlamıştım deyeri ne göre verirler birde müzede dayın olursa selametle67 bin iyi rakam, şu ana dek herhangi bir müzenin getirilen bir esere 2-3 binden fazla verdiğine hiç şahit olmadım. Olay gerçek ise, para asıl heykele verilmiştir. Ama şu da bir gerçek ki, 2-3 binden fazla değer biçilecek bir heykele müzeler paha biçilemedi der geçer.
Madalyada taktılar mı aziz dostum ?Bundan 7 ay önce, bulduğumuz çok miktarda sikke, bir kaç takı ve nadir diye nitelendirilen heykeli müzeye teslim ettik karşılığında 67.322 tl biçildi, kabul ettik aldık. Bilgi olsun
ofsayta dusersin az sonaa..hatirlatirsin.kahkahaMadalyada taktılar mı aziz dostum ?
Mübarek madalyada takıyorlar ya.Takdirname falan ...ofsayta dusersin az sonaa..hatirlatirsin.kahkaha
yapmaaa etmeeeMübarek madalyada takıyorlar ya.Takdirname falan ...
:4::4::322:yapmaaa etmeee