En doğrusunu yapmışsınız, Kazanmak için her yol mübah değildir, her zaman doğru olacak, haklıdan yana olacaksın:4:İnan bu heykeli alan adam malı kaptırdı. Daha doğrusu adamın malına çöktüler. İşin tuhafı bir şekilde bana geldi malzeme fiyat vs. konuşuldu tek şartım var dedim. Malın sahibi gelecek hakkını alacak sizde aracı olarak hakkınızı alacaksınız. Oysa ki malın sahibi zaten malı kaptırmış hiç umudu yokken bir telefon gel kardeşim paranı al. Bu şekilde olursa herşey hakka hukuka dayalı insanlar ancak ozaman birbirlerine güvenirler. Tabi mala çökenler bu teklifi beğenmediler. Bende bu arkadaşı hala bulamadım. Tek bildiğim Bursa da yaşıyor olduğu ve olurda bu fotoğrafı görürse mutlaka dönüş yapsın diye açtım bu konuyu. Kaptırdığı kartala yanmasın Eşşeğin büyüğü hala onun elinde.
Ekli dosyayı görüntüle 127093@Kafkaslı ustam bu malzeme kayseride bir kuyunun basından alındı. Tuzaklı kuyu. Kuyu çökerken bunu kapabilmisler. Altta kraliyet mühürü var bu sembol diyorki; yemin ederim malzeme ayaklarımın altında. Kuyunun dibinde 8 mt'de ana malzeme lakin tuzak var su tuzagı 4 sandık var altında bu yerin sahibini arıyorum çözümü bende.
Bak anlamamıssın benim bununla isim yok. Bunun alındıgı kuyu lazım banaEkli dosyayı görüntüle 127093
Ekli dosyayı görüntüle 127094
bu bana kayserıden baya oldu gelelı 6 aydan fazladır
ama kımyolladı arastırmam lazım sızın ıcın bır onemı varsada ugrasmayın derım
saygılar Kristof34
nerde çökmüşler İstanbulda semt belli mi ?İnan bu heykeli alan adam malı kaptırdı. Daha doğrusu adamın malına çöktüler. İşin tuhafı bir şekilde bana geldi malzeme fiyat vs. konuşuldu tek şartım var dedim. Malın sahibi gelecek hakkını alacak sizde aracı olarak hakkınızı alacaksınız. Oysa ki malın sahibi zaten malı kaptırmış hiç umudu yokken bir telefon gel kardeşim paranı al. Bu şekilde olursa herşey hakka hukuka dayalı insanlar ancak ozaman birbirlerine güvenirler. Tabi mala çökenler bu teklifi beğenmediler. Bende bu arkadaşı hala bulamadım. Tek bildiğim Bursa da yaşıyor olduğu ve olurda bu fotoğrafı görürse mutlaka dönüş yapsın diye açtım bu konuyu. Kaptırdığı kartala yanmasın Eşşeğin büyüğü hala onun elinde.