Bunun anlamı nedir?

erbay

Member
ustam gamalı haç baya karışık ama çiçek için şunu söyleye biliriim bu çiçeğin bir tanesine benzer veya altında yaprak olması lazım yakınlarda taşları araştır eksik halka yani yaprağı bul son nokta orası çiçekte bişi yok boşa kırma

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kardeşim burada korunan bir mezarın ve güzelde bir odan mevcut. İçerisinde kilise parası olan. Odaları bulsanda içerisindekini alman için ilim sahibi bir hoca bulman gerekecek. Burasının çözülmesi için daha detaylı resim gerekecek. Emek vermek istersen seni ihya edecektir. Şimdiden kolay gelsin.

ases24

Member
papazın mezarını kiliseyi bul) aile mezarları oymalarla ifade edilir her mezara toplu olarak oyma yapılır burda durum farklı kiliseden bahsediyor kilise işleri zordur unutma kolay gelsin

Şirvan

Operatör
Yapı olabilecek düzluklere bak cevre resimlerinide ekleyin

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
S .A. DEĞERLİ taner13 KARDEŞİM HAZİNE SANA BAKİYOR O SENİ GÖRÜYOR SEN ONU GÖREMİYORSUN .
DEĞERLİ KARDEŞİM HANİ HEDEFE NİŞAN ALIRSIN SAĞ GÖZÜNÜ KAPATIR SOL GÖZÜNÜ AÇARSIN HEDEFE BAKARSIN İŞTE BU İŞARET TE BU ŞEKİLDEDİR YANİ GÖNEHKAR KİLİSEYE GİDER GÖNAH ÇIKARTIR PAPAZ ONU GÖRÜR O PAPAZI GÖRMEZ İŞARET TE PAPAZ İŞARETİDİR BEŞ AYRI YERDE HAZİNESİ SAKLANMİŞTIR AMA ASIL HAZİNE PAPAZIN BAKTIĞI YERDEDİR SOL TARAFTA Bİ ARAŞTIR YOKSA ALT TARAFTA Bİ KANAL VAR O KANALA İP ÇEKİ KALAIL ÖLÇ YEDİ YE ÇARP.

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör

BURADA ADAM SURETİ VAR DETTAYLI RESİM.

SAYGILAR VE SEVGİLER.

taner13

Yeni Üye
Hocam sağı ve solu tepe bu tasin bulunduğu yerden de su geçiyor

taner13

Yeni Üye
Taş doğuda hocam ben ise istanbul dayım tatile gittiğimde yakınım gösterdi bana

taner13

Yeni Üye
Evet doğuda hocam ama ben tatile gittiğimde yakınım gösterdi araştır dedi

taner13

Yeni Üye
Çubuk dediğin nedir hocam ben bilmem böyle işleri meraklısı da değilim ama gelen bir hazineyi geri tepmem haliyle çubuk nedir nasıl yapılır yada nasıl temin edilir bilmem