Ustam yüzün altında caktim boğa gibi duran yerin altından caktim yüzün üstünden caktim ,50 cm sadece
Ustam yüzün altında caktim boğa gibi duran yerin altından caktim yüzün üstünden caktim ,50 cm sadece
Ustam bilinçli çalışma ile oradaki işaretlere dokunmadan yaptığınız güzel çalışmalarınızın sonucundan ortaya çıkardığınız tarih ile başarılarınızın devamını diler kendim ve milli kültürümüz adına sana ve ekibine teşekkürü borç bilirim. Aynı zamanda yaptığınız çalışmaları neye göre yaptığınızı ve hangi aşamalarda ne tür taktikler uyguladığınızı buradaki üyelerimiz ile paylaşıp bilgilendirmenizi temenni ederim. Rabbim hepimizden razı olsun.Eyvallah@toyalp evet var
Ama şunuda belirtmek isterim burada çalışma yapılmasına rağmen hiçbir işaret tahrip edilmedi tahrip edilmediği için ne kadar güzel bir manzara görülüyor kısacası bilinçli haraket edilmeli
Birde defin gömü de olmazsa olmaz beşeri faktörlere değişmeyecek mutlak sabıtlıktır....
Usta adam isareti bulmus kapagi acmis hayirli islere harcamaya baslamis.. Cozume ulasmis yer olarak belirtmis... Bizede uzaktan bakmak kalmis..uzaktan bir şey göremeyiz.. sen dibinde işaret kapama yer ara ve eski hikayesi varsa ona göre yoğunlaş...
aynen ben ilk resme bakmıştım.. neyse sana katılıyorum hakkında hayırlısıUsta adam isareti bulmus kapagi acmis hayirli islere harcamaya baslamis.. Cozume ulasmis yer olarak belirtmis... Bizede uzaktan bakmak kalmis..
Aynen ustam allahim bizede hayirlisini nasip etsin insallah..aynen ben ilk resme bakmıştım.. neyse sana katılıyorum hakkında hayırlısı