burada ne goruyorsunuz??? (BAO)

Mhmt82

Moderatör
Moderatör
Allahim hayirli yerlerde harcmayi nasip eder insallah. Kazasiz belasiz kullanin... Evet yuz var hersey var ama benim dikkatimi ceken dereye yakin olan ucgen kisim dereeye kadarda iniyor taslar merdiven sanki..

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Evet üstadlarım bu konuda da anlamış oluyoruz ki aslında ülkemiz öyle köklü bir geçmişe sahip ki medeniyet üzerine medeniyet kurulmuş neredeyse ayak basılmamış yeri kalmamış ve yine neredeyse kaya dediğimiz şekillerin tamamı bile o çağlarda beton vb. yapılar daha keşfedilmediğinden aslında her birinin başka amaçla kullanıldığı ve neredeyse insan elinden geçmemiş kayanın olmadığı kanısındayım. Böylece bu ülkenin hangi köşesinde olursa olsun her bir kayanın işaretin hatta işaret sanmadığımız doğal sandığımız bir çok şeyin bile belli başlı bir öyküsü vardır kanımca. Bu yüzden size bir şeyleri anımsatan dağ kaya tepe her ne olursa olsun bölgesi hakkında araştırma yapmanızı tavsiye ederim ve farklı açılardan incelemenizi öneririm. Bu forumda öğrendiklerimle geçmişte yaşadığım ( geçmişte diyorum çünkü şuan oralardan doğduğum yerden uzaktayım) memleketimde gerçekten çok şey kaçırdığımı düşünüyorum. Bu yüzden bu ülkenin her karışında bir iz bir işaret bulmak mümkündür bence. Ki biz bu işaretlerin sadece defin ve define olanları ile ilgileniyoruz oysa daha nice başka işaretin olduğunu da düşünüyorum.
Bu arada ustam benim deve ya da kuş kafası diye tabir ettiğim koltuk başı ile arka kaya mezarın alakası var mı acaba merak ettim de.

Brkcll

Engellendi
toyalp evet var
Ama şunuda belirtmek isterim burada çalışma yapılmasına rağmen hiçbir işaret tahrip edilmedi tahrip edilmediği için ne kadar güzel bir manzara görülüyor kısacası bilinçli haraket edilmeli

Birde defin gömü de olmazsa olmaz beşeri faktörlere değişmeyecek mutlak sabıtlıktır....

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
@toyalp evet var
Ama şunuda belirtmek isterim burada çalışma yapılmasına rağmen hiçbir işaret tahrip edilmedi tahrip edilmediği için ne kadar güzel bir manzara görülüyor kısacası bilinçli haraket edilmeli

Birde defin gömü de olmazsa olmaz beşeri faktörlere değişmeyecek mutlak sabıtlıktır....
Ustam bilinçli çalışma ile oradaki işaretlere dokunmadan yaptığınız güzel çalışmalarınızın sonucundan ortaya çıkardığınız tarih ile başarılarınızın devamını diler kendim ve milli kültürümüz adına sana ve ekibine teşekkürü borç bilirim. Aynı zamanda yaptığınız çalışmaları neye göre yaptığınızı ve hangi aşamalarda ne tür taktikler uyguladığınızı buradaki üyelerimiz ile paylaşıp bilgilendirmenizi temenni ederim. Rabbim hepimizden razı olsun.Eyvallah

tatar26

Süper Moderatör
Süper Moderatör
uzaktan bir şey göremeyiz.. sen dibinde işaret kapama yer ara ve eski hikayesi varsa ona göre yoğunlaş...

tatar26

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Usta adam isareti bulmus kapagi acmis hayirli islere harcamaya baslamis.. Cozume ulasmis yer olarak belirtmis... Bizede uzaktan bakmak kalmis..
aynen ben ilk resme bakmıştım.. neyse sana katılıyorum hakkında hayırlısı

Brkcll

Engellendi
Kapak açmadım havalandırma sisteminden girdim maalesef kapak 12 mt suyun altında kalmış nasıl açayım

KönigS

Member
Brkcll güzel bir macera olmuş senin için. Dileğim Allah'tan tüm hayallerin gerçekleşir. Yalnız senden ricam diğer fotolarıda yüklemendir. Bu sayede forumdaki herkes içinde güzel bir tecrübe olabilir. Ayrıca beladan söz etmişsin konuyu biraz detaylandırırsan sevinirim. Birde bişey sorucam burayı nasıl keşfettiniz?

Brkcll

Engellendi
Bela yi boşver içerisi zaten şuan yayın yok tespit profesyonel bir çalışma hıtıt yaşıtları Vs belge çevirisi