Açık konuşayım bu işi yapıyorsan kendi memleketinde yap nedeni kendi cevren bildigin yerler arazide gezerken coban köylü bile görse bizim oglan bu deyip selam verir bulunca bi avucta bana verin der amcalar nerden gelir sen nerden gidersin bilirsin sorun olsa birilerini arasan cabuk gelir
Gelelim kara tepeye resimde gördügün 100%20 si arka tarafada gider mazeme alan çok oldu ama devedeki kulak gitti daha tepenin yanlarında ve üstlerinde olan şeyler daha varmı daha da çoook bizans roma ve her turlu eskiya mazeme koydu ana para devlet yapar yada şu an mermer maden ve mıcır olara acılan yerler var madencı bir şekilde orayı alır zaten
Gelelim sana memleketin neresi bilmem gelcegin yer uzaktır yakındır bir şey diyemem elindeki harita yada bilgi yeterlimi seni araziye girince yol gösterirmi artı bu işlerde ne kadar iyisindir tecruben varmı cubuk makina kullanıyonmu yada araziye girince seni yonlendirecek kişiler varmı bir iki gün iyi ce arazide geze bilir misin
Dag orda istedigin zaman gide bilirsin bana sormana gerekyok ben yer ve harita görme meraklısı deyilim kendi işimi kendim görüyorum yapıyorum yardım istersen tabiyki elden ( geldigi kadar ) müsayit olursam kara tepe burası diye götürürüm bir süre gezdiririm Bursada olmasamda karaca beyde sizi karşılatıp bir süre size eslik edecek arkadaş bulurum gerisi size kalmış olur
Yazdıklarımı. İyi oku