Dedektorburada Banner Mobile

çakırcalı mehmet efenin definesi

Dedektorburada Banner Mobile

tektekçihalit

Yeni Üye
slm arkadaşlar bahsettiğim efenin defineleri hala varmıdır dağlarda tepelerde .egenin eşkiyası

Balkır

Member
Adına türkü yazılan, zenginden alıp fakir fukaraya dağıtan, zengine zorla halkın menfaati için yol, köprü, cami yaptıran, öldüğünde halk tarafından ardından göz yaşı dökülen bir adam ardında define bırakmamıştır. Hayatını okuduğunuzda Çakırcalı Mehmet Efe'nin Definesi teriminin; senaryosunu, yapımcılığını ve yönetmenliğini Faruk KENÇ'in yazıp yönettiği 1952 yılı yapımı bir Türk filminden ibaret olduğunu göreceksiniz. Beyhude kendinizi yormayın derim ben...

tektekçihalit

Yeni Üye
Adına türkü yazılan, zenginden alıp fakir fukaraya dağıtan, zengine zorla halkın menfaati için yol, köprü, cami yaptıran, öldüğünde halk tarafından ardından göz yaşı dökülen bir adam ardında define bırakmamıştır. Hayatını okuduğunuzda Çakırcalı Mehmet Efe'nin Definesi teriminin; senaryosunu, yapımcılığını ve yönetmenliğini Faruk KENÇ'in yazıp yönettiği 1952 yılı yapımı bir Türk filminden ibaret olduğunu göreceksiniz. Beyhude kendinizi yormayın derim ben...
eyvalah ustam okudum geçmişini dediğin doğru biyerle uğraşıyomda acaba onun yaptığı yermi diye sordum .üçgen işaretli kapama buldum 2 metre kadar açtım hala devam ediyo alan taramamda yok 100 150 bin tl miş makina karambole uğraşıyom .tşr verdiğin bilgi için