C CooL Bilgili Üye Katılım 15 Ara 2016 Mesajlar 312 Tepkime puanı 69 Puanları 5 16 Mar 2017 #13 Mendaxx usta konuda yeterince foto var şuanda.bu tospa iş yaparmı konusuna bak yeterince foto görürsün
Mendaxx usta konuda yeterince foto var şuanda.bu tospa iş yaparmı konusuna bak yeterince foto görürsün
eski Editör Katılım 25 Ocak 2013 Mesajlar 550 Tepkime puanı 544 Puanları 11 Yaş 58 Konum İSTANBUL - SAKARYA 16 Mar 2017 #14 CooL' Alıntı: Çalışma anlamında zaten ekip kurabilirim demek istediğim makina bilgi beceri için işi bilen ustadan destek istiyorum ekip istiyorum yazmadım zaten Genişletmek için tıkla ... bilgi tecrübenin yanında + donanımlı ekip en az onun kadar önemli...
CooL' Alıntı: Çalışma anlamında zaten ekip kurabilirim demek istediğim makina bilgi beceri için işi bilen ustadan destek istiyorum ekip istiyorum yazmadım zaten Genişletmek için tıkla ... bilgi tecrübenin yanında + donanımlı ekip en az onun kadar önemli...
C CooL Bilgili Üye Katılım 15 Ara 2016 Mesajlar 312 Tepkime puanı 69 Puanları 5 16 Mar 2017 #15 Ekibi yönlendirecek usta olduktan sonra sıkıntı değil.asıl ilk baştaki amacımız kolay olanı bulabilmek.sonrasına sonra karar veririz ustayla
Ekibi yönlendirecek usta olduktan sonra sıkıntı değil.asıl ilk baştaki amacımız kolay olanı bulabilmek.sonrasına sonra karar veririz ustayla
mendaxx Aktif Üye Katılım 10 Tem 2014 Mesajlar 127 Tepkime puanı 0 Puanları 0 16 Mar 2017 #16 CooL' Alıntı: Mendaxx usta konuda yeterince foto var şuanda.bu tospa iş yaparmı konusuna bak yeterince foto görürsün Genişletmek için tıkla ... evet gordum bu tospa bence is yapar ama sunu ekliyeyim o istedigin buyuk makine burdaki herkeze lazim
CooL' Alıntı: Mendaxx usta konuda yeterince foto var şuanda.bu tospa iş yaparmı konusuna bak yeterince foto görürsün Genişletmek için tıkla ... evet gordum bu tospa bence is yapar ama sunu ekliyeyim o istedigin buyuk makine burdaki herkeze lazim
C CooL Bilgili Üye Katılım 15 Ara 2016 Mesajlar 312 Tepkime puanı 69 Puanları 5 16 Mar 2017 #17 Yer iş yaparsa makinası olanda buyur yapalım bu işi dedik bizde usta