S.a babilli ustam. Hoca niğde den gelecekmis. Nezaman gelir onuda bilmiyorum. İhtiyac duyulursa ve bu arkadaslarda kabul ederse ben sizinle iletisime gecerim zaten. Selametle kardesim.
selam dostum gelişmeleri merakla bekliyorum,, lakin gayri müslim üç harflilere bizim hocalar zor hükmeder,, hocalıktan öte olması lazım, niğdeli hoca iş görür inşallah ama gayri müslimse zor diye düşünüyorum,,eğer hoca papaz vs. işe yaramazsa geriye tek bir çare kalır tavsiye etmemek le beraber birazcık bahsedeyim, sanırım menderes ustanın bir yazısında okumuştum,, oradaki kaç tane üç harfli varsa onlardan daha güçlü üç harflileri olan birini oraya götürmek ve üç harflileri savaştırmak,, açıkçası döve döve almak onunda tek sıkıntısı üç harflileri olan kişinin yalnız girmesinde fayda var siz görünmeyin,, o da üç harflileri olan alıp da alamadık derse

sizde bulundunuz ve hocanınkiler bekçileri dövdü aldınız o zaman şu hususla karşı karşıya kalabilirsiniz,, daha sonra bunlar kin güdüp sizi tek tek bulabilir musallat olabilir zor bir karar,,@
Babilli ustanın dediği maddelerden günahı boynunuza olmak kaydıyla dişi bir hayvan bırakma fikri zinadan da öte bir günah olabilir belki de dinden atılmak kadar büyük olabilir, bence o hususu denemeyin,, mahçerde hz muhammed s.a.v. efendimizin yüzüne nasıl bakarız, allah c.c. karşısına nasıl çıkarız,, yanılıyor olabilirim ama onlar ibranice bilirler ibranice bilen biriyle onların serbest bırakılacağı vaadiyle malın bir kısmını alabilirsiniz hepsini almayın az da olsa yerinde kalmalı ki onlar orada kalabilsinler bu bir ihtimal ama araştırılarak soruşturularak oluru varsa denenebilir,,ama bu hususta çizilecek senaryoya herkezin de inanması lazım ki oraya gittiğinizde birinin aklından kandırılması fikri geçiyorsa onu görebileceklerdir ve sinirleneceklerdir