Cin-Tılsım Üzerine Beyin Yakan Düşünceler

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
7 May 2014
Mesajlar
1,181
Tepkime puanı
1,622
Puanları
20
Diyelim ki cinli-tılsımlı olduğu bilinen bir yere 500 kişilik kalabalık bir grupla gittik.bu durumda ne olur?aynı anda bu kadar insanı etki altına alabilirler mi?

Bir mağara korunuyor diyelim.içeride yüklü miktarda mal var.tılsımı da kuvvetli.bu mağaraya uzaktan sığınak delici bomba atılıp yerle bir edilse buna karşı ne tılsım ne de cin ne yapabilir ki?:137:

Başka bir galaksiden gelen uzaylılar tılsımlı bir defineyi çıkarmak istese ne olur?

Bir yol çalışması veya inşaat kazısı gibi harfiyat işlerinde tesadüfen tılsımlı bir mal ortaya çıksa ne olur?

Tılsımlı bölge zamanla su altında kalsa tılsım işlevini sürdürür mü?

Robot teknolojisinin mükemmele ulaştığı bir dönemde her türlü işlevi defineci robotlar yapsa,cinler insan olmayan ama insandan daha yetenekli bu makinelerin defineyi almasına engel olabilirler mi?

Cinler Terminatörün insan olmadığını anlar mı:108:
 
Son düzenleme:

gurcumansur

Member
Katılım
21 Ara 2015
Mesajlar
54
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Ustam senin devreler error vermeye başlamış herhalde :)
 

arthur078

Yeni Üye
Katılım
18 Ara 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
38
Bana okumak bile yetti devreler iptal kahkaha
 

sarıkayalar

Bilgili Üye
Katılım
7 Mar 2014
Mesajlar
338
Tepkime puanı
48
Puanları
4
Hakkatten ucmusun hollandali her yerde tilsim olmaz bir gun tilsimli yer bulursan ozam gel birdaha konusalim yanliz muhabbet edecek kadar kendine şans ver fazla ugrasma yerle
 

volkeyno

Yeni Üye
Katılım
13 Nis 2015
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
Hocam senin devreler ark yapmış bence :D

Sonuç olarak senin bu tüm dediklerini planlayan bir insan olacağı için merak etme bence CİN gelir onu bulur :) Hiç bişi yapmanıza gerek kalmaz siz 500 kişi deği 5000 olsanız onlardan bir tanesi size yeterde artarda :D
 

Sedegor

Engellendi
Katılım
14 Eki 2012
Mesajlar
2,153
Tepkime puanı
85
Puanları
8
Konum
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
Yaratılmışların en üstünü insanogludur. Ve her işte anahtar Kuran dadır desem yeterlimi. Sadece Bismillah bile çok şeyin anahtarıdır. Değil 500 kişi dünya olsa ve Allah a sıgınacak kimse olmasa içlerinde zaten amaç ebediyette değildir o vakit ve dünyanın batmaması mucize olur. Yine kısacası Her şer den her şeyden Allaha sığınan insana bir şey olmaz. Ancak Allahtan üstün gördüğün şirk koştugundan korkmalısın.

Bu işte elbette Tılısım Büyü gibi şeyler vardır. Lakin Kuran da geçen define ile ayetlere bakılırsa aslında definin bazen bulunamama alınamama sebeblerinin başında aslında kısmet nasip olduğu açıktır. Yani her şeyi iyi analiz etmek görmek bilmek gerekir. Peygamberimiz Hz Mahammet SAV. bile büyü yapılmış zira akabinde süreler inmiştir. Bunları okuyun yeter nazar Tılısım büyü gibi şeylerde. Ancak içten inanç kapı açar. Bir okurken hisli okuma vardır Allah dendiğinde yürekten gözlere yol alan sevgi dolu damlalar vardır. Birde ýurekten söylenmeyen okunmayan vardır. Yeri zamanı günü saati şekli vardır elbet lakin içtenlik her şeyin anahtarıdır

Tarihe bakın 40 türk askeri bir ordunun karargahını basmış. Dilimizde hala 300 Spartalı var. Türkmüsün müslüman mısın? Dünya tek benim üstüme gelse ne yazar, bırak cini Şeytanı, bir korkacagın şey varsa o imanındır Gardaşım.

Bu yazdıklarımı anlıyorsan en büyük difineyi hazineyi zaten bulmuşsundur. Gerisi gelir
 
Üst