Ülkemizde 1500 ,Veya 2000 Çocuk kayıp, Sert yazmak istemiyorum ama Gerçekten öyle bir marifeti varsa eğer, Özünde ALLAH korkusuda varsa işini gücünü bıraksın kendini bu yola adasın, Öyle bir marifeti olanın İMANININ ölçüsü para OLMAMALI
Bunlara inanmayın,,,
bir köylüm megaşehirde de komşum, annesinin aklı gelgitler başladı, ahşap kasalar topluyordu sürekli,
velasıl oğlu arasıra araya araya zorla buluyordu, dedim abi takip cihazı falan yerleştir pardesü astarına falan kolay bulursun,
ve birkaç gün sonra yine kayboldu 10 gün aradık, bayrampaşada bir hocaya gitti annesinin bir eşyasıyla,
hoca kapalı sandık gibi birşeyin içinde diyor, geri çağırırım ama ordan çıkamazsa ölür diyor,
oysa kadın zaten ölmüş morgtaymış, otobanda araba çarpmış,
belki haberine denk geleniniz vardır polis saatlerce sağ elini aradı otların içinden,
o hoca kaç tane cinni topluluk değiştirdiğinide anlattı, yalancı topluk çok fazla onlarda,
onları kandırmak çocuk oyuncağı, ama kandırıldıklarını anlarlarsa yada vadinde durmazsan bela olurlar,
konu başlığının bire bir aynı olayada şahit oldum, komşu şehirden gelen bir hoca,
nereden biliyor adamın tarlasının ortasında koskoca kiraz ağacı olduğunu ve tarlanın başında büyük bir kaya olduğunu, dibinde de altın var dedi, dedektörle baktım ama yok