Cinlerle irtibatlı hocayla tanıştım ama ?

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Katılım
24 Kas 2018
Mesajlar
2,773
Tepkime puanı
3,573
Puanları
23
Konum
Galatia
Bu kendini bilmiş tavırlara da hayranım doğrusu.Bu özgüvenin kaynağı nedir acaba çok merak ettim.
Bu tarz sohbetlerin yapıldığı bi sitede ilk ve son defa bisey yazdım samimi bularak ama gördüğüm kadarıyla bilgi sahibi olan olmayan herkes ahkam kesmek için beni bekliyormuş :)
Tanımadığınız bilmediğiniz insanlar hakkında atıp tutarken yazdıklarınızı okumak gerçekten güldürdü, halinize üzüldüm doğrusu.
Sadede gelicek olursak bahsettiğim kişinin göstermiş olduğu yerleri iki farklı makine ile tarattım ve dediklerinin gerçekten doğru olduğunu fiziken de teyit ettim.Kazı çalışması yapmak için hava şartlarının ve koşulların düzelmesini bekliyorum.Nasip olur da çıkarabilirsem eğer fotoğraflarını paylaşıcam burada.
Sağlıcakla kalın 🙋🏻‍♂️
Tecrübe diyelim paşam... Sen hâlâ bildiklerini duyduklarını anlat dur. Senin yaşın kadar benim bu tarz adamlarla oturmuşlugum kalkmişligim var... ( Kesretten Kinaye ) Bunu kibir için de demiyorum.... Madem teyit ettin hadi bol şanslar şaşırt bizi lütfen.... Konunun takipçisi olucam ...
 

Ledun

Bilgili Üye
Katılım
10 Ağu 2019
Mesajlar
489
Tepkime puanı
1,156
Puanları
14
Yaş
56
Cok guzel hareketler bunlar
Slalom.slalom.

En cok zoruma giden sey;
Kisinin kendisini akilli muhataplarini da saf gormesi.
Nice adem var burada
Argo tabirle
Kulaginin arkasi kalmis sadece.
Reklamim.kotusu mu olur?
Reklam reklamdir.
Isimler markalar konuda durdukca işe yarar.
Hayirli Ramazanlar.
Teravih namazi guzeldir.
Oruc guzeldir
Guzelliklerle dolu bir aydir Ramazan.
 

Aladağlı

Aktif Üye
Katılım
7 Eki 2018
Mesajlar
132
Tepkime puanı
102
Puanları
10
Yaş
41
Konum
Konya
Cinlerle irtibat kurduğu düşünülen bir amcayla tanıştım.Söylediklerinin doğruluğunu sizce nasıl teyit edebilirim ? Daha önce gelmediği görmediği herhangi bir bilgi sahibi olmadığı gömü olduğu söylentisi olan bir yeri hiçbir şey söylemeden bahsetmeden yakınından geçerken detaylandırarak anlattı.Benim yerimde olsaydınız nasıl hareket ederdiniz merak ediyorum.Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Merhaba. Öncelikle hoca efendiyi araştırırım ne kadar define bulmuş. Mal varlığı nasıl madem ki elinde cinler var kimseye bırakmaz kendisi çıkartır. Yani itibar edilecek bir durum değil bence.
 

blueverse

Bilgili Üye
Katılım
5 Kas 2018
Mesajlar
353
Tepkime puanı
355
Puanları
9
Kemal sunal filmindeki sakallı geldi aklıma ne diyordu Bunu ancak ermişlerrrr bilirr senin gibi dinsizler degillllll :)
 

aykesdan

Member
Katılım
28 Eki 2023
Mesajlar
56
Tepkime puanı
85
Puanları
4
Üstadım merhabalar, her ne kadar bu forumda ismimizin yanında yeni üyede yazsa bu işte oldukça eskiyim. Definenin bol olduğu bir şehirde ikamet ediyorum. Defalarca kez hocalarla arazide, köylerde veya araziden uzak bir yerde çalıştım. Bu hocaların cinniler ile bağlantıları vardır. Arazide ve araziden uzak bir yerde size arazinin eski halini, eski düzenini hatta sizin geçmişinizi anlatırlar çünkü cinnilerin ömrü 1500 yıl civarındadır haliyle geçmişi bilirler. Yanında ki cinni(gayri müslim)bu bölgenin eski halini hocaya tarif eder oda size anlatır sizde büyük bir şaşkınlıkla dinlersiniz bu adam işi biliyor dersiniz. Arazide cinniler(gayri müslim) hocaya bazı noktalar gösterir bu noktalarda define olduğunu hatta bazen kaç kilo olduğunu söylerler. Müslüman cinnilerin böyle birşey söylemeleri caiz olmadığından ve şerri hükümlerle hareket ettiğinden onlar söyleyemezler söyleseler dahi yine doğruyu söylemeyeceklerdir. Özetle net olarak söylüyorum hiçbir cinni define yeri vermez, hocayla define yeri bulamazsınız sizi sadece oyalarlar. Ancak defineye özel cinniler vardır. Onlarlda bizim gibilerdir hepsinin alanı, yetkisi, yeteneği farklıdır. Define cinnileri yeri bilirler ancak onlarla da ülkemizde iletişime geçip hükmedecek hoca sayısı bir elin parmaklarıni geçmiyor. Bunlara ek olarak bazı yöntemlerde vardır; buğdayla, hurma ağacıyla, bazi vefklerle (ha harfi, şin harfi), horozla, kağıda yazılan bazı şeylerle keşif yöntemleri var. Ancak bunların teferruattı çok detaylı ve tehlikeli olduğu gibi uygulayan kişi ilim sahibi olmadığı sürece keşif yapılamıyor diye biliyorum.

Tavsiyeme gelince işaretlerin dilini, azınlıkların tarihini, yaşadığı yerleri, kiliseleri vs.. öğrenin arayacağınız alanı daraltıp iyi bir dedektör ile arama yapın. Nasibiniz bol olsun.
 

dr.

Bilgili Üye
Katılım
9 Ağu 2023
Mesajlar
359
Tepkime puanı
216
Puanları
7
Define bulcaz diye gidiyorlar hocaya, hoca da iyi hoca, hoca söylüyor yerleri gidiyorlar mekana işlemi yapıyorlar, çıkıyor herkes payını alıyor gidiyor desemde inanmayın hocanın bi bildiği yokmuş bu adamlarda biyerden ujharfli çağırmayı öğrenmişler hoca da dönememiş tabi, sonuç bunlar bi yamuluyor bi yamuluyor sürüne sürüne 2 günde merkeze varıyorlar bunlar yolda sürünürken geçen araba duruyor atıyor adamları kasaya adamlar bağırıyor aaauuu ıhhhhh ahhh vıjvıvıvjjvıjı adam bunları bulduğunda ağızları akıyor kuduz sanmış kasaya sabitlemiş, hastaneye götürse kendisininde başı belaya girecek eve gidiyor bunları kasada bekletiyor doktor arkadaşını aramış bir iş var geliyorum adam gitmiş evine kasadan adamları indiriyor bu doktorda korkudan topuk bizim adam tek başına kalıyor hocayı falan buluyorlar geceleyin gidip bu adamları caminin önüne bırakıyorlar adamlar konuşamıyor tanınacak halde değiller sonraki gün bulunuyorlar tabi birkaç günden beri kayıplar tanıdıkları alıyor bunları sonra düzelmişler şükür.
 

dr.

Bilgili Üye
Katılım
9 Ağu 2023
Mesajlar
359
Tepkime puanı
216
Puanları
7
Değişik sonuçlarla da bittiği oluyor, bi arkadaş parayı bulcam diye hani şu bi zamanlar meşhur olan cinli köye gidiyor bildiği hoca yok kendi işimi kendim yapıcam demiş gidiyor köye tam takım soğan kabuğu ipi falan tam, geziniyor etrafta bir kuru kuyu bulmuş derin değil ilk önce kabukları atmış sonra kendisi atlamış, adam sonra yukarı çıkamamış tabi ip varda kendisi İndiana Johns değil köylüler buluyor bunu birkaç gün sonra çıkartıyorlar. Bundan sonra ışık açık uyumaya başlamış, nerden nereye parayı değil belayı bulmuş.
 

Karanlik23

Yeni Üye
Katılım
24 Ağu 2020
Mesajlar
25
Tepkime puanı
13
Puanları
2
Hocayı araştırdım biraz, daha önce 2 kez define bulmuş.İlkinde defineyi çıkarmışlar hocayı bi güzel dövüp göndermişler hoc birsey vermeden.Yedigi sopanın izi dahi var suratında hala.İkincisinde de kazı yapılan yeri uzaktan izliyorlar, kazıcılar defineyi çıkardıkları anda jandarma baskın yapıyor ve hepsini alıyorlar.Bizim hoca ve bi kaç kişi uzaktan izledikleri için jandarma bunları görmeden kaçıyorlar.
Hocayla ilgili ilginç olan şey herhangi bi talepte bulunmuyor, beklenti içerisine girmiyor.Çıkarırsan gönlünden koparsa o zaman verirsin diyor.
Bana tarif ettiği yerin kapısını makineyle tespit etmeye çalışıyorum doğruluğunu teyit etme amaçlı.Bunu yapabilirsem eğer zaten hocanın dediğine kayıtsız inanicam artık.
Herşeyden haberi olanı dövüyorlar. Yada baskın yiyiyorlar. Hep abartı yalan inanmayın. Sizin üzerinizden olay yerini görürler onlara karanlık görünen herşey onlara göre altın yada define. Hâlbuki cinler insanlarla dalga geçmesini severler, alaycı olurlar. Onlarla yol yürümeden yoluna devam etmen en mantıklısı..
 

saftilki

Moderatör
Moderatör
Katılım
5 Eyl 2016
Mesajlar
1,052
Tepkime puanı
597
Puanları
14
Ülkemizde 1500 ,Veya 2000 Çocuk kayıp, Sert yazmak istemiyorum ama Gerçekten öyle bir marifeti varsa eğer, Özünde ALLAH korkusuda varsa işini gücünü bıraksın kendini bu yola adasın, Öyle bir marifeti olanın İMANININ ölçüsü para OLMAMALI
Bunlara inanmayın,,,
bir köylüm megaşehirde de komşum, annesinin aklı gelgitler başladı, ahşap kasalar topluyordu sürekli,
velasıl oğlu arasıra araya araya zorla buluyordu, dedim abi takip cihazı falan yerleştir pardesü astarına falan kolay bulursun,
ve birkaç gün sonra yine kayboldu 10 gün aradık, bayrampaşada bir hocaya gitti annesinin bir eşyasıyla,
hoca kapalı sandık gibi birşeyin içinde diyor, geri çağırırım ama ordan çıkamazsa ölür diyor,
oysa kadın zaten ölmüş morgtaymış, otobanda araba çarpmış,
belki haberine denk geleniniz vardır polis saatlerce sağ elini aradı otların içinden,

o hoca kaç tane cinni topluluk değiştirdiğinide anlattı, yalancı topluk çok fazla onlarda,
onları kandırmak çocuk oyuncağı, ama kandırıldıklarını anlarlarsa yada vadinde durmazsan bela olurlar,

konu başlığının bire bir aynı olayada şahit oldum, komşu şehirden gelen bir hoca,
nereden biliyor adamın tarlasının ortasında koskoca kiraz ağacı olduğunu ve tarlanın başında büyük bir kaya olduğunu, dibinde de altın var dedi, dedektörle baktım ama yok :)
 

Ganimetçi34

Yeni Üye
Katılım
10 Ara 2023
Mesajlar
9
Tepkime puanı
4
Puanları
1
Piyasadaki çoğu kişi sara hastasıdır nedir bu hastalık kişi kendi başına yaptığı aşırı yüksek sayılarda okumalar sonucu o esmanın veya ayetin surenin görevli ruhanileri geliyor kişi ne için okuyorsa onu yapıyor ve gidiyorlar amma velakin bide şu varki onların yanında gelen şerli ifritler vardır bunlar kişiye musallat olurlar ve kendilerini ilk olarak müslüman olarak tanıtırlar biz sana hizmet etmeye memur kılındık gibi şeyler söyleyip bu hocacıkları kandırırlar ve bu kişiye hocalık yaptırırlar bu kişiye ilk zamanlar define yerinide gösterirler o mekanda bulunan yaprak saayısana kadar söylerler bakım yaptıkları kişilerin yedi sülalesini sayarlar ama zaman ilerlemeye başlayınca bu kişi artık onların elinde oyuncaktır piyasadaki coğu hocada öyledir
 
Üst