Çok ilginç bir şey oldu.

ll Shadow ll

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2016
Mesajlar
174
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Konya
Selamun Aleykum

İlk üye olduğum zamanlarda rum evi ile ilgili bir paylaşım yapmıştım. Bazı ustalar yol göstermişti. Hazırlık yapıp çalışma yapacağız ancak benim ortak öyle şeyler anlattı ki kafam karıştı. Dedektor olmadığı için hocadan yardım istemişler 3 ay önce. Hoca evi , evin içini , odaları , mahsen e benzer odayı , yandaki ahır a kadar tektek söylemiş. Duvarda üç yuvarlak var onları bul demiş. aradığınız emanet ikici katta mahsen e benzer bir yerde yuvarlağın altında ama bu emanet 100 yıl i geçtiği için 3 harfliler sahiplenmiş onlardan zor alırız demiş. Hoca ile yarı yarıya anlaşmış benim ortak yola çıkmışlar. Eve yaklaşınca ( tahmini 200 metre kala ) Hoca titremeye başlamış. Götürün beni burada ben oraya girmem diye. Tirilyon verseniz canımdan daha değerli degil demiş.Ortak evi net göstermemiş yani mekan bu dememiş hocaya. Korkudan girememisler. Sonra bir kaç kişi yakalanmış orda jandarma bi süre izlemiş orayı veya sık devriye atmış.

100 yılı geçince 3 harfliler sahiplenir diye bir olay varmı?
Hoca nin dediklerini baz alarak . Gideceğim zaman direk ikinci kat mahsen e mi yoneleyim? Duvarda 3 oyuk tan ikisini bulmuş bizim ortak 3. Oyuk için mi ugrasayim. Kim yol gösterir kardeşine

Ahır olarak kullanılan kısımda çok işlem yapılmış. Bir yıl önce ortak bi makina ile gitmiş çoğunlukla çivi ve bakır parçası çıkmış detaylı arama yapmamışlar. Daha sonra Hoca meselesini denemişler.
 
Son düzenleme:

SLayer

Bilgili Üye
Katılım
27 Haz 2014
Mesajlar
302
Tepkime puanı
17
Puanları
4
Bence uzak durun böyle yerden yada işin ehli birini götürün hocadan hocaya fark var
 

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,762
Tepkime puanı
5,311
Puanları
24
a.s 2 kat dediğin yere git etrafı resimle buraya zemine kireç dök oyma olan odaya ertesi gün bir daha git bak bakalım ayak izi göre bilicekmisin mademki dediğin gibi karşılığında ne isteyecekler bunu öğrene bilicek bir hoca bul ama yok gireç döktün bişey çıkmazsa işine gücüne bak orda birşey yoktur ağırı bilmem.
 

yolgezer

Bilgili Üye
Katılım
27 Tem 2014
Mesajlar
237
Tepkime puanı
4
Puanları
3
Sahiplenme olayı var bildiğim kadarıyla. Ama 100 yıl felan onla alakası yoktur sanırm. Hocanın dediği gibi canınız daha değerli. Risk almayıp sağlam ilerlememizi öneririm.
 

Loresima

Engellendi
Katılım
27 Kas 2016
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Puanları
0
mayhem ustam bu kirec meselesi denenmismi sonuc alinmismi daha once cok merak ettim nasil bi goruntu olur acaba
 

yorumcu32

Yeni Üye
Katılım
28 Kas 2016
Mesajlar
5
Tepkime puanı
1
Puanları
0
kardeş sen oraya gir sahiplenme diye birşey yok sadece tılsım var onlara dikkatet
 

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,762
Tepkime puanı
5,311
Puanları
24
Biz denedik insan ayak izi çıktı konu sahibine koç keçi çıksında bizde foto görelim :200: istedikleri şeyin ayak izini bırakıyorlarmış enteresan olanda bu.
 

Loresima

Engellendi
Katılım
27 Kas 2016
Mesajlar
16
Tepkime puanı
0
Puanları
0
denermi arkadaş merakla bekliyorum bende sahiplenme olduğu sürekli söyleniyor hatta belli bir süre geçmesi gerektigini de bende çok duymuştum olasılikta olsa hiç inanmasanizda ya doğruysa kisminda düşünün can tatli insan hayatı kıymetli elinizden gelebilecek her türlü tedbiri almak gerekir bu varliklardada kademeler olduğu söyleniyor hocanınkilerde basedemeyecegini anlamıştır belki
 

AyazEfe

Aktif Üye
Katılım
24 Mar 2016
Mesajlar
112
Tepkime puanı
9
Puanları
4
Konum
01
konu ilginc geldi hakkaten.
Simdi hocalari ikiye ayiralim
1. Din uzerine yasan hoca.
2. Din uzerine yasiyormus gibi gorunen hoca.
Anlasilan sana ikinci denk gelmis gibi.
Oyle olduysa bu hocayi taniman lazim once. hoca bu isin sonunun kotu bitecegini gorebilirse (ki buda cok buyuk bir iman gucu ister) size olmaz der.
On yargili davranmadan hocayi taniyin yada baska bir hoca bulun.
Bana kalirsa girin bir bakin bakalim soyledikleri dogrumu abdestinizi alin eve girerken bilginiz dualari okuyun.
Korkutucu birsey yda bir gariplik olursa birinci agizdan burda anlatin cozumlenir umarim . Saygilar.
 

mazman

Yeni Üye
Katılım
19 Haz 2016
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Sahiplenme olayları oluyor arkadaşlar ama dediğiniz gibi 100 yılmı bilemem.Benimde var cin ve hastalık konusunda hoca diye tabir ettiğimiz bir ağabeyimiz.Ağustos ayının sonlarıydı bu işler üzerine bir bölgeye yolculuk ederken, ben dedim ağabey gömü olaylarında 40 yıl sonra sahiplenme oluyormuş dedim bu ne kadar doğru falan yok dedi başından geçen bir olayı anlatmaya başladı.1 karı koca hasatalıklarından dolayı yurtdışına tedavi olmaya gidiyorlar ve giderlerken ziynet eşyalarını kendilerine ait bir yere gömüyorlar neyse tedavi bitiyor bu arada 1 yıl geçiyor gömme olayından malzemeleri çıkartırlarken bunlar çarpılmış dikkat edin kendi mallarını alırken olmuş bu olay,bana geldiler dedi 5.günü gelmişler bizim abiye zor temizledim musallat olanları dedi.Mayhem usta kül de dökülüyor diye biliyorum saygılar.
 

Wazgecilmez

Aktif Üye
Katılım
25 Eki 2016
Mesajlar
147
Tepkime puanı
2
Puanları
3
Aleykum selam
Define işinde kazı yapmadan önce abdestimizi güzelce alalım sonra ayetel kursi felak ve nas surelerni okuyalım 7şer defa sonra bismillah deyip işimize başlayalım hocalara inanmayın paranızı kaptırmayın hoca denilen kişilerde aynısını yapıyor cinler gaybı bilemezler.. Bazı kendisini hoca zanneden insanların söyledikleride hep yalandır...
 
Üst