Assuva serisinden şaşma.conrad a yanasma
Iki defa Conrad la is yaptım sonuç olumsuz .Belki operatör hatası bilemem.Conrad kullandınız mı peki olumsuz tepsi gösteriyorsunuz veya neyini beğenmiyorsunuz?
40 binlik modelle sonuca ulaştım.metal yoktu ama yapı vardıSakarya'da assuva cihazı sahibi bir abimiz var. Cihaz ile çok büyük mal buldu, hala da yer gösterenlere ücretsiz gidip inceleme yapıp yeri açma karşılığı da ortak oluyor. Yani makinesi iş yapıyor ama para verip almaya şahsen içim elvermedi.
8 başlıklı model var, 300bine geliştirme yaptırttım, makinem şaheser, hala daha bişeyler yapacağım makinaya diyor ama nedir, nasıl geliştirtiyor falan, çözebilmiş değilim.
Ucuz versiyonunu(20-40bin) alsam iş yapar mı ondan emin olamıyor, bilsem hemen alacağım 2 4 başlıklı lidarlı bir model.
Hocam proton Elic LB4 veya LB2 hangisini önerirsiniz iş yapar mı kullanıcı bulamadım ben hiç ?40 binlik modelle sonuca ulaştım.metal yoktu ama yapı vardı
proton elic denemiyiniz oldumu acaba kullanım kolaylığı varmıdır ustam.benim ilk yer altı makinası olacak dedektor kullandık ama .derinlik cihazı ilk olacak.Iki defa Conrad la is yaptım sonuç olumsuz .Belki operatör hatası bilemem.