Arkadaslar, Bir Tanidigim bundan 6 - 7 Hafta önce bana Hastalagindan sikayet etti!
Ishal, Öksürük, nefes darligi, ve hazimsizlik! Öksürürken Balgam cikardigini ve sigara icemez hale geldigini anlatti!
ilk anlattiginda, o günler bunun bir Corona olabilecegini ben Sahsi olarak tahmin edemedim, zaman gectikce bunun O Hastaliga yakalandigini fark ettim ama birseyde söyleyemedim!
ALLAH Sükürler Olsun ve Arkadasim suan MASAALLAH TURP Gibi!
Coronayi Yendi, 2 Hafta Cekti ama bu illeti yendi! Arkadasim 60 Yasinda ve Günde 2 Paket Sigara iciyordu! Halen 2 Paket iciyor ya neyse
))
Nasil yendigini filan burda anlatacak degilim, Konuyu onun icin yazmadim! Kimse Öküz altinda buzagi aramasin. Ben sadece siz Kardeslerime Motive Olsun diye yazdim!
Sifa ALLAH´DAN
Esasen Tüm TV´LERDE Nasil bu illeti yenebileceginizi anlatiyorlar!
Metabolizmayi Günlendirin diyorlar!
Kaynak ne kadar dogru ALLAH Bilir, Ben bu illete Care buldum Diyen kac kisiyi ülkemizde tutuklandigini duydum! Dogru yada Yalan ALLAH Bilir!
Kardeslerim, Müsade edin, su gercegi yazayim, Ülkemizde Durumun O Kadar Vahim oldugunu artik anlamamak Mümkün degil! Yurtdisinda Bu Virusa yakalanan asla Karintana altina alinmiyor ama Ülkemizde hemen Isole ediliyorsun!!! Burdan kendine bir Pay cikar!
Sayin Erdogan Büyük Önlemler almakta ama insanlarimiz gercekten bu illeti cok Hafife aliyorlar.
Cahilce ve Hunharca birde Sosyal Medyada Dalga Gecmekteler! CEHALETiN 5-i 5 Para.
Caresiz DEVLETiMiZ Bu insanlari Karantinaya almakda ve bencede dogru bir Adim....