Çözebilen Varmı Yer bizim

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
Kolay gelsin...

Pesimist52

Member
Yok hocam iyiki paylaşmışım yoksa çok başım agrıyacaktı.tesekkür ederim .kendime ait bi bu yerim var Allah’ın izniyle burası bana yeter

kaynak

Yorumlarım resmi kazılar için geçerlidir.
eyvallah...

ZİKRULLAH

Engellendi
Son düzenleme:

Pesimist52

Member
Hayırlı geceler tamam ustam deneyeyim peki kime ait hangi kültüre dayalı oldugu hakkında bilginiz varmı

Pesimist52

Member
Bi bilseniz ne kadar kızdığımı onlara bilimsel olmayan şekilde dalmaya çalışmış bizimkiler sonuç hüsran orginal kalsaydı dedim onlara üstadlara çözdürürdük işi pişman oldular

ZİKRULLAH

Engellendi
Bi bilseniz ne kadar kızdığımı onlara bilimsel olmayan şekilde dalmaya çalışmış bizimkiler sonuç hüsran orginal kalsaydı dedim onlara üstadlara çözdürürdük işi pişman oldular
Kardeşim inşallah dediğim şekilde bir ön çalışma yapınız belirgin noktalar mevcut muhakkak buradan bilgi veriniz boşluk ses varmı yokmu iyice teyit ettikten sonra inşallah.Bu arada bir düzenek olabilir ona göre bilgi vereceğim inşallah..

Tabi bu benim şahsi görüşüm..
Hayırlı geceler.

Pesimist52

Member
Peki hocam yerde inceleme yapıp Bilgi edinip tekrar burada paylaşacagım insallah çözeriz

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
Pesimist52 orası boş değil
ekip arkadaşlarını değiştir her kim olursa olsunlar bu gün işareti kıranlar yarın da seni kırarlar
ssakın işaretlere ve kültür varlıklarına zarar verme gittiğin zaman bol fotoğraf çek ve yeni konu aç
özellikle parmak yönünde kayanın üstünün fotoğrafını istiyorum
tehlikeli değilse kayanın üzerine çıkıp toprak dolu bir tekne ya da içinde çalı falan varsa temizle
kayanın üzerinden çevrenin dört bir yanının uzak yakın fotoğraflarını çek
doğu batı güney kuzey diye de not almayı unutma
figür olan kayanın uzak yakın sğlı sollu fotoğraflarını da ekle
selametle

Pesimist52

Member
Peki üstad tek başıma gideceğim tepeye çıkmak imkansız gibi birşey yüksek ve tam dik ama yine de bakacağım çıkılan yer varmı yokmu diye sağlı sollu her fotoları alacağım işareti ölçeceğim karşısını çekceğim aslında video var 2 tane ama beceremedim buraya atmayı