5 ₺ çubukta iş görür marifet kendinde bilgide tecrübedeAlan tarama hangisi doğrudur , çubuk alan tarama mi dijital alan tarama mi , 2-3 bin TL civarında alan tarama işe yarıyor mu yoksa pahalı mı almak gerekir.
Acemiyim hiç çubuk alan tarama kullanmadım5 ₺ çubukta iş görür marifet kendinde bilgide tecrübede
Hepsi yalandır.Alan tarama hangisi doğrudur , çubuk alan tarama mi dijital alan tarama mi , 2-3 bin TL civarında alan tarama işe yarıyor mu yoksa pahalı mı almak gerekir.
Tşk ederim . Daha önce yaptım L çubuk ama iş görmedi daha doğrusu rüzgar hiç olmayacak ki uğraşacan . Baktım olmuyor attım . Dijital çubuk çok milet güveniyor bi araştırayım dedimHepsi yalandır.
Sadece senin hırdavatçidan alıp kendi yapacağın doğrudur. Maliyetide 50 lirayı geçmez.
Alan tarama katagorisindeki yazıları okumalısın.
2-3 bine satan kim varsa hepside ahlaksız ve vurguncudur.
Yok ben illa 2 bin vereceğim dersen, paran boşuna gitmesin, benim çubukları göndereyim, parayı da cami inşaatına vereyim. Sende kazan bende kazanayım (Latife )
Gold finden neon Dedektör varVarsa nakit al cihazi cubuk sana gelmez zaman kaybi olur.
Digital çubuk felakettir. Uzak durunuz.Tşk ederim . Daha önce yaptım L çubuk ama iş görmedi daha doğrusu rüzgar hiç olmayacak ki uğraşacan . Baktım olmuyor attım . Dijital çubuk çok milet güveniyor bi araştırayım dedim
Onu digital elektronık devreler bulmuyor. Senın enerjin ,bilinç altın buluyor.Ben digital çubuk ile yerin 2 mt altında gömülü tuğladan yapılmış eski kanalizasyon sistemi bulmuştum. Buda benim için iyi bir basariydi