5 ₺ çubukta iş görür marifet kendinde bilgide tecrübedeAlan tarama hangisi doğrudur , çubuk alan tarama mi dijital alan tarama mi , 2-3 bin TL civarında alan tarama işe yarıyor mu yoksa pahalı mı almak gerekir.
Acemiyim hiç çubuk alan tarama kullanmadım5 ₺ çubukta iş görür marifet kendinde bilgide tecrübede
Hepsi yalandır.Alan tarama hangisi doğrudur , çubuk alan tarama mi dijital alan tarama mi , 2-3 bin TL civarında alan tarama işe yarıyor mu yoksa pahalı mı almak gerekir.
Tşk ederim . Daha önce yaptım L çubuk ama iş görmedi daha doğrusu rüzgar hiç olmayacak ki uğraşacan . Baktım olmuyor attım . Dijital çubuk çok milet güveniyor bi araştırayım dedimHepsi yalandır.
Sadece senin hırdavatçidan alıp kendi yapacağın doğrudur. Maliyetide 50 lirayı geçmez.
Alan tarama katagorisindeki yazıları okumalısın.
2-3 bine satan kim varsa hepside ahlaksız ve vurguncudur.
Yok ben illa 2 bin vereceğim dersen, paran boşuna gitmesin, benim çubukları göndereyim, parayı da cami inşaatına vereyim. Sende kazan bende kazanayım (Latife)
Gold finden neon Dedektör varVarsa nakit al cihazi cubuk sana gelmez zaman kaybi olur.
Digital çubuk felakettir. Uzak durunuz.Tşk ederim . Daha önce yaptım L çubuk ama iş görmedi daha doğrusu rüzgar hiç olmayacak ki uğraşacan . Baktım olmuyor attım . Dijital çubuk çok milet güveniyor bi araştırayım dedim
Onu digital elektronık devreler bulmuyor. Senın enerjin ,bilinç altın buluyor.Ben digital çubuk ile yerin 2 mt altında gömülü tuğladan yapılmış eski kanalizasyon sistemi bulmuştum. Buda benim için iyi bir basariydi