Ustam öncelikle allah razı olsun.
Sorularına gelirsek elimde her hangi bir metal yoktu.Konuyu tekrar okudum.Olabilecek şeyin yorgunluk olacağı geldi aklıma yorgundum.Diğerlerini yerine getirdiğimi düşünüyorum.
Saygılar
Amin, cumlemizden..
Kardasim sen bosluk bakmak haric,
Metal aramalarinda elinde aradigin olacak.
Sana da gelecek hafta anlatacagim sistemde eline metal almayacaksin.
Metal almadan bakacaksin.
Kisaca, gumus cubukla metale bakarken elinde metal olacak.
Cok cesitli metal var.
Hepsini tek tek denemek cok fazla zaman alir. Bunu nasil asacagiz..???
Simdi bunu asabilecek yontemlerden ilkinin denemesini yapacagiz. Test merkezi kuran kardaslarimizin hepsi bunu denesinler. Egitim konusuna bunuda yazacagiz insallah.
Herkes bunu denesin:
Elimize aleminyum cubugumuzu alacagiz.
Sağ elinize de celik yuzuk aliyoruz. Celik parcasida olabilir. Yuzuğü 1 milyoncu dukkandan 3 veya 4 liraya alabilirsiniz. Bu yuzugu miknatis cekmemelidir.Onemlidir, atlamayalim bu hususu ve kontrol edelim.
Sonra hangi yonumuz kuvvetli ise o istikamette donmeye basliyoruz.
Cukurdaki metallere ve minerallere yon verip vermedigini goruyoruz.
Hicbir cukura yon vermediyse, aleminyum cubuku sadece TESPİT YAPİLAN YERDE kullanacagiz.
Dolasirken yon verirse, dolasmaya devam edip turu tamamliyoruz. Kac noktada yon verdi oralari unutmuyoruz. 3-5 dakika kadar CUBUKLARİMİZİ ELİMİZDEN BİRAKİP bekliyoruz.
Tekrar ayni isleme basliyoruz. İlk yon verdigi yere yoneliyoruz. Hedefin uzerine geldigimizde hangi isareti verdi not alin.
Cukurun icindeki metalin ne oldugunu da yaziniz. Yon vermeye basladigi yere geri donup, dolasmaya devam ediyorsunuz.
Her yonlenmede ayni islemleri yapiyorsunuz.
Test bitiminde tekrar konusalim insallah.
Allah cc kolayliklar versin.