Trakyali1972
Yeni Üye
Üstat slmkardeşim daha önceden birçok bilgi paylaşımında bulundum
bunlar ALTIN madeni başlı başına çubukla bulunamaz dedim
ve nedenini açıkça söyledim ( üç dalga olayı ) piyasadaki
hiçbir alan tarama altını bulamaz dedim nedeni yine üç dalğa
çünkü ülkemizde dahil avrupa da yeraltı madenleri ve
minerallerinin manyetik dalğa dağılımı besledikleri elektron
değerleri gibi gerçek doğal manyetik dakğa
üzerine araştırma yapan görmedim, doğal manyetiği
elektronik cihazlar ile üretilen radyo dalğası ile vurmaya
çalışıyoruz benim açımdan o kadar üzücüki çünkü bu şekilde
gidildiği takdirde 30 yıl sonra halan millet birbirine pirinç çubukmu iyi
yoksa bakırmı veya gümüş ,kaynak çubuğumu demeye devam edecek
En basiti herhangi bir model elektronik alan taramayı alır araziye çıkarız
cihazı açınca bu radyo dalğası amaya başlar bu dalğa gider sizden
3-5-veya 10 metre ileride elektron besleme özeliği olam bir kayaça çarpar
radyo dalğasının beraberinde taşıdığı ( + ) ve ( - ) elektronlar
bu kayaçın özdalğasında ( çekirdeğinde ) beslediği kendi öz elektronları ile
çarpışmaya başlar BURADA çubuğun çalşma prensibi devreye girer
elektron hareketliliğine ( çarpışmasına ) tepkime vermesi yönelmesi
ve gider o hareketliliğe yönelir.sonra çubuk minerale gitti deriz bu ve bunun gibi
bilinmesi gereken 10 larca ansliklopedik bilgiler .kesinlikle ve kesinlikle üç dalğa yüklü olmayan
hiç bir cihaz altının yanına bile yaklaşamaz.saygılar kardeşim
SORUM
Üç dalga dediginiz nedir ve nasıl ayrıt edilir
Üç dalga ayırmak için çubuğa nasıl bir mantık uygulanmalı sizce ???
YASAL UYARI VE BİLGİLENDİRME
Türkiye Cumhuriyeti mevzuatı kapsamında define arama faaliyetleri; 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu, Define Arama Yönetmeliği ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine tabidir.
Define araması yapılabilmesi için ilgili mevzuatta öngörülen şartların yerine getirilmesi ve yetkili makamlardan gerekli izin ve ruhsatların alınması zorunludur. İzinsiz define araştırması ile kültür varlığı bulmak amacıyla gerçekleştirilen izinsiz kazı veya sondaj faaliyetleri kanunen suç teşkil edebilir ve cezai yaptırımlara tabidir.
Sit alanları, korunması gerekli kültür ve tabiat varlıklarının bulunduğu alanlar, mezarlıklar ve mevzuatla koruma altına alınmış diğer bölgelerde gerçekleştirilecek faaliyetlerde ilgili kanun, yönetmelik ve yetkili kamu kurumlarının kararlarına kesinlikle uyulmalıdır.
Bu internet sitesi; izinsiz define aramayı, kaçak kazıyı, tarihi veya kültürel varlıklara zarar verilmesini, kültür varlıklarının izinsiz olarak aranmasını, çıkarılmasını, taşınmasını veya ticaretini teşvik etmez, özendirmez ve bu tür faaliyetlere yönlendirme amacı taşımaz.
Site içerisinde kullanıcılar, üyeler veya üçüncü kişiler tarafından paylaşılan yorum, görüş, fotoğraf, video, arazi yorumu, işaret değerlendirmesi, yöntem, tavsiye ve benzeri içerikler paylaşımı yapan kişinin kendi görüş ve sorumluluğundadır. Bu tür içerikler site yönetiminin görüşü, önerisi, onayı veya herhangi bir faaliyete yönelik teşviki olarak değerlendirilemez.
Kullanıcılar, gerçekleştirecekleri her türlü araştırma ve arazi faaliyetinden önce yürürlükteki mevzuatı kontrol etmek, gerekli izinleri almak ve ilgili kamu kurumlarının talimatlarına uygun hareket etmekle yükümlüdür.