ben aldım malzemeleri ... sadece disk almadım içindekini söküp almak için .....(göztaşı ..bakırsülfat ) 1 kg 20 tl ...hazır paket ...
Eyvallah ustam beğenmene sevindim ilk aşama tespit 2.aşama netleştirme.Son olarak da ferit mıknatıs gömme olayı sanırım değilmi ?
YaralıYüz Ustam alican kardeşimiz BulursamKader25 ustamızın en son yazdığı yorumu iyice okuyup idraketsin sanırım alicanın aklında soru işareti kalmaz@Aliömer ustam cevap için teşekkür ederim.Kafama takılan asıl soru şu, resimde görüldüğü gibi alican değerli tespiti yaptı.Metal diski ve neodyum mıknatısı değerli tespiti yapılan tam noktaya mı koyulacak yoksa belirli bir mesafesine mi
Ekli dosyayı görüntüle 187957
@BulursamKader25 ustam elinize yüreğinize sağlık. Bu kadar güzel açıklamanızdan sonra sanırım kimsenin aklında soru işareti kalmaz.
Her şeyi en ince detayına kadar açıklamışsınız.
Ustam allah razı olsun sorulacak bişey bırakmamışsın.Ayriyeten çıtayı sürekli yükseltiyorsun.Eyvallah kıymetli ustam, sağolasın.
Allah cc kalbimizi biliyor:
Gayemiz, kardaşlarımıza faydalı olmak.
Olur ki birkaç kişi bu sistemlerle hedefe ulaşır, maddi açıdan çoluk çocuğun yüzü güler.
Paramız olsa Mala alacağız amma yok.
Alana kadar bu sistemlere ihtiyacımız var...
Amin cümlemizden.Ustam allah razı olsun sorulacak bişey bırakmamışsın.Ayriyeten çıtayı sürekli yükseltiyorsun.
Açılan bütün konularda sizden ve diğer ustalardan hep bu şekilde yorum beklenecektir.
Saygılar