Kamhi Leonard
PiSaGoR
Hayırlı cuma lar gec te olsa
Gündüz beli işin var gece niye gelmedin hadi onuda geçtim çaya niye gelmedinHayırlı cuma lar gec te olsa
Gardasim bagisla bu aralar allak bu lakimGündüz beli işin var gece niye gelmedin hadi onuda geçtim çaya niye gelmedin
Allah şifa versin daha doğrusu kula muhtaç etmesin elden ayaktan etmesin hayırlısı diyem gardaşım mevlam neylerse güzel eyler hakınızda hayırlısı inşallahGardasim bagisla bu aralar allak bu lakim
Yarın allah nasip ederse erzurum da olacam
Kaynana beyin kanaması geçirdi durum çok kritik
1 saat falan durup ordan başka noktaya gece cem pazartesi de dönüş yapacam tekrar normal hayata donecez insallah![]()
Allah razı olsun firatim 8 yıldır zaten elden ayaktan düşmüş yatalakAllah şifa versin daha doğrusu kula muhtaç etmesin elden ayaktan etmesin hayırlısı diyem gardaşım mevlam neylerse güzel eyler hakınızda hayırlısı inşallah
Amin gardaşım ne mutlu onlara 8 yıldır eli ayağı olanlara of püf demeden sınavı geçenlerden olurlar inşallahAllah razı olsun firatim 8 yıldır zaten elden ayaktan düşmüş yatalak
Kurtuluş u olur insallah ister yaşlı ister genç ben bir insanın ele ayağa düşmesinden se olmesinden yanayım
Kendim için hep dua edersin kimseye yük olmamak için
Amin insallahAmin gardaşım ne mutlu onlara 8 yıldır eli ayağı olanlara of püf demeden sınavı geçenlerden olurlar inşallah