Dedimya ustam bilgine hürmetim sonsuz. Kusuruma bakma.Herkesin düşüncesine saygim var ama bunları kontrol edeni bilen benim güzel kardeşim. Açık açık mı yazayım hepsi orijinal.
Dedimya ustam bilgine hürmetim sonsuz. Kusuruma bakma.Herkesin düşüncesine saygim var ama bunları kontrol edeni bilen benim güzel kardeşim. Açık açık mı yazayım hepsi orijinal.
Estağfurullah kardeşim hürmet bizden size. Resimler gerçekten yanıltiyor insanı samsunluyuz kardeşimin elindekilerin tamamı teyitli gerçek orijinaldirDedimya ustam bilgine hürmetim sonsuz. Kusuruma bakma.
O zaman samsunlu kardeş kendini kurtardı hocamEstağfurullah kardeşim hürmet bizden size. Resimler gerçekten yanıltiyor insanı @samsunluyuz kardeşimin elindekilerin tamamı teyitli gerçek orijinaldir
Kendini kurtaracak birşey yok oradaO zaman samsunlu kardeş kendini kurtardı hocam
Sen oyle diyorsan vardır bir bildiğin. Dahada birşey demiyorumKendini kurtaracak birşey yok orada
Hayırlı olsun ver gitsin ne tutuyorsunArkadaşlar tekrardan saygılar baya zaman oldu giremeyeli hepinizi özledim ürünler bende tamamen orjinal keyitli sayın kristof sağolsun (K)
Bunlar için ne dersin Üstad varmı bi ederi ?Estağfurullah kardeşim hürmet bizden size. Resimler gerçekten yanıltiyor insanı @samsunluyuz kardeşimin elindekilerin tamamı teyitli gerçek orijinaldir
evet ederi vardır. Ama biliyorsun cok cok az. resimler iyi değil ama gorebildiğim kadarı ile artuklu, bizans ve sanırım birde osmanlı var. Kondüsyonlar dusuk.Bunlar için ne dersin Üstad varmı bi ederi ?