Tşk ederim ustam tavsiyen için ama elimde tektek için ace400i var suan. Birde gold finder var.ama aceyi değiştirmek istiyorum ısınamadım cihaza.Garret serileri güzeldir, temiz 2, el de olur, karar senindir
Ustam basladım yeni yeni çubuk işine.çok acemiyim ama suan çubukta tavsiyeleri uyguluyorum.birkaç kere sonuca gittim çubukta ama,henüz tam anlamıyla yüzde yüzbaşarı yakalayamadım.@Kutsi kardeş dedktörler üç aşağı beş yukarı aynıdır, ama iyi para hepsi, sen artık çubuk işine başla bu kadar dedektör tecrüben varsa ben dedektör hiç almadım almaya da niyetli değilim, anlayın artık, yine de sen bilirsin
işte çubuk böyle, çubukta uğraştıkça farklı şeyler yakalarsınız, tavsiyemçok uğraşın mümkünse günlük elinize alın gidin kanalizasyon boruları üzerinde falan köprü mahsen üzerinde dolaşın nerde hangi tepkiyi verdi karşılaştırın gittikçe çubuktan daha memnun kalacaksınız benden söylemesi ama sabır isterUstam basladım yeni yeni çubuk işine.çok acemiyim ama suan çubukta tavsiyeleri uyguluyorum.birkaç kere sonuca gittim çubukta ama,henüz tam anlamıyla yüzde yüzbaşarı yakalayamadım.
Gold Finder'den memnunmusun? 1.5-2 metreyi gören VLF diye lanse ediliyor.Birde gold finder var.ama aceyi değiştirmek istiyorum ısınamadım cihaza.
Ustam doğrudur ben 40cm metalı 1.5mt den test yaptım aldım ama suana kadar derin arama yap aya fırsatım olmadı tektekte kullandım garret ace400i den daha başarılı oldu.ama artık sezon bitiyo.sene kısmet olursa yaza derin aramalara başlıcam.Gold Finder'den memnunmusun? 1.5-2 metreyi gören VLF diye lanse ediliyor.
@Apollon01 ustam cubukta derinlik için hangi metodu kullanıyorsun?@Kutsi kardeş dedktörler üç aşağı beş yukarı aynıdır, ama iyi para hepsi, sen artık çubuk işine başla bu kadar dedektör tecrüben varsa ben dedektör hiç almadım almaya da niyetli değilim, anlayın artık, yine de sen bilirsin
Ustam ben çubukta henüz derinlik aşamasına gelemedim yüzeysel suan benimkisi acemiyim çubukta .@Apollon01 ustam cubukta derinlik için hangi metodu kullanıyorsun?
Pardon apollon ustaya yazmışsın.Ustam ben çubukta henüz derinlik aşamasına gelemedim yüzeysel suan benimkisi acemiyim çubukta .
Sigara paketini 80-100 cm den alır mı ?Ustam doğrudur ben 40cm metalı 1.5mt den test yaptım aldım ama suana kadar derin arama yap aya fırsatım olmadı tektekte kullandım garret ace400i den daha başarılı oldu.ama artık sezon bitiyo.sene kısmet olursa yaza derin aramalara başlıcam.