Ben sana cihaz satıyorsun demedim. Garret önerdin mi zaten birşey demem iyi makinadır. İyi cihaza neden laf söyleyim kötü cihazı övdün mü orda duracaksın. Ben burada bildiğim doğru birşey varsa diğer arkadaşlara aktarmaktan başka gayem yok olamaz da. Yakında bir video çekeceğim kullandığım tüm sahte dedektör ve alan taramaları tek tek tanıtıp kepçenin kovanıyla parçalayacağım ve YouTube ve fece de tüm gruplarda paylaşacağım. Gariban definecilerin cebindeki çocuklarının rızkında gözü olan tüm sahtekarlara her türlü lafı söylemeye elimden geldiğince devam edeceğim. 2000 e pulse cihaz olmaz ki önereyim. Parası olana lorenz öneririm sadece gerisi hikaye. Ben sarı kız bulacağım ve buralara takılacağım öylemi. Gider işimi kurar keyfime bakarım.Madem benim takipcimsin garret ace euroyu arkadaslara cok onerdim kullandim memnun kaldim.onu neden soylemiyorsun.kac kisiye cubuk kullan dedim bosluk icin gereknburdan gerekse ozelden kullandigim bosluk cubugunun ise yaradigini denemelerini soyledim onu neden soylemiyorsun...butun konulara okumusunsundur malum eskiden bermina nick yle giriyordun yeni degilsin..insanlari tanimadan konusmak yada kaliba sokmak yanlistir.evet toprak ayari cok istiyor.butun pulse dedektorlerin kullanimi zordur.kinseye kullandigim cihazi veya cubugu satmiyorum.herkezin akli var gitsin denesin baksin alsin..sen cihazdan memnun degilsen yaz kotubyanlarini yorumunu yap benim yaptigim yoruma karisma..ve sunu soyleyim bendeki cihaz malzeme buldu hemde gayet guzel bir malzeme şansti degildi..madem sen arkadasa 2000 tlye super bir pulse cihaz soyle alsin heryerden sari kiz bulsun....