Define bulmak isteyen varmı ?

mayhem

Co Admin
Co Admin
lordaragon Hoşgeldin ama böyle olmaz. Önce site kurallarını okuyunuz 1 Günlük ikaz aldınız .

ertuk26

Yeni Üye
sedegor ustam saygılar yazılarınızı özenle okuyorum faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz allah razı olsun bu konuda yazdığınız bir yazıda işaretlerin içinde para olmaz yazmışsınız dediğiniz gibi her işaretin içinde para olmaz tek tükte olsa bazılarında oluyor arazide gezerken bot işareti gördüm içinden açılmış kasa gördüm isterseniz fotosunu paylaşırım

deli firat

DOĞACI
Ahanda biri bulmuş defineyi ama hiç memnun görünmüyor (define bulmak istemeyen varmı?) olsamıydı

Sedegor

Engellendi
Dünyanın düz oldugunu her kes bilecek bir gün !
sedegor ustam saygılar yazılarınızı özenle okuyorum faydalı bilgiler paylaşıyorsunuz allah razı olsun bu konuda yazdığınız bir yazıda işaretlerin içinde para olmaz yazmışsınız dediğiniz gibi her işaretin içinde para olmaz tek tükte olsa bazılarında oluyor arazide gezerken bot işareti gördüm içinden açılmış kasa gördüm isterseniz fotosunu paylaşırım
kasalar hariç diye belirttim. Dedigin işaretin üzerinde yine kasa işareti kesin vardır ufak bir murç izide olsa açılıp kırılmışsa tam kapak üzerinde kırılan yerdedir. Bazende numunelik tek bir para olabilir işatte. Orda degindigim şey asıl gömü işaretin kendisinde olmaz. Çünkü böyle düşünüp işaretleri kırıp tahrip edenler çok.

elinde resim varsa ekle lütfen bakarız

Sedegor

Engellendi
Arkadaşlar gecen açtıgım bir konu Zikrullah kim bilmem onun sohbeti üzerine kapandı.

Bu konuda görüyorumki yine aynı İsim zikredilmiş. Benim açtıgım konuda kayıp aramıyoruz. Burdan her çekip gideni yada geleni kimse sorgulayamaz. Yok illa sorgulayacaksa bir başlık altında gider konu açar, diger konuları sevyesizce bulandırmaz. Yine öte yandan her cümlenin sonunda cihaz yapmışsın nerde hani bana demeninde bir anlamı yok. Gereken paylaşım yapıldı. 3- 5 kişiye göndeririz denerler denildi. Ne ben yapamayacagım şeyin sözünü vereyim size çünkü kalabalık bir aileyiz nede siz benden yapamayacagım bir talepte bulunun. Yine bu konu cihazla alakalı degildir. Bir kişi hariç drek sözüm yok kimseye. Günü gelir Mayheme 3-5 kit gönderirim oda bir şekilde kurra felan yoluyla iletir. Cihaz konusu var konuşmak sormak okumak isteyen lütfen o konuya baksın.

Bu konu sadece kendini acemi diye nitelendirenler ve konuya tecrubesi ile katkı saglayacaklar için açılmıştır. Lütfen konunun dışına çıkmayalım.

Son düzenleme:

Sedegor

Engellendi
4 cihazi olan kişi var benim bildigim, biri ehli müslim cüppeli sarikli ama sözleri boş, biri bu siteden banlandi kendisi arazide hic denemediği cihazi iyi fiyatlarla satiyor, biri sedegor katiliyorum fenomen olmuş bir kardeşimiz, diger usta derinden gidiyor sesi cikmiyor. Herkes kendine göre haklı. Fakat muhabbetimiz hoş, bana göre cubuklar boş, cihazlar evet mayhoş.
)))) tanıdıgın bu 4 kişi arasında beni nasıl tanırsın bilmem. Kimsede kendi tanımını bir başkasına asla dogru yapamaz. Yaratılış geregi olsa olacakki kötü yönünü saklar iyi yönünü dışa aktarır. İnsan dedigin kapalı kutu misalidir. Sen ne kadar görmek tanımak istesende ancak o kutunun dışındakini görebilirsin. Kutunun içi ya yolculuk ya alışveriş yada çokk yıllar ister görmen için. Lakin benim parayla işim olmaz boyalı bir kagıttan tek farkı ihtiyaçlarım kadardır. Bu yüzden sadece gerektigi kadar deger veririm. Amacım cihaz satmak degil. Reklanda degil. Hele definecilerin cebine göz dikmek asla degil. Konudada cihaz satanların ve alanların özetini gectik. Neyse bu cihaz konusu belliki ben konuştukça devam edecek. En iyisi susmak heralde. O kısmı okumadın heralde kandıran varsa kanmak isteyen şuçludur. İşe yaramaz bir şey satan varsa sitede bunuda sen biliyorsan, vebalin yarısıda sendedir bilerek söylemiyorsan. Ben yönetimdeyken tek işim o dediklerini temizlemekti.

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
Sedegor ustam, suphesizki burdan bir insani tanimak mumkun degildir. Fakat hayat boyle degilmi kimi ne kadar taniyoruz. Herkesin ozeline ve ayrintisina kadar biliyormuyuz. Ayrica okuyarak cogu seyi beynimiz ve yüreğimizle taniyoruz. Mesela mevlanayi gordunmu, ozelinin neyini bilirsin ama severiz degilmi. Bu sitede iyi ve orjinal ustalar var. Sende oylesin ve yazismalarda cok iyi niyetli oldugunu gordum, halbuki sana daha once kirici birkaç cumle sarfetmistim, yanildigimi sonra anladim, burdan kardeşimden ozur diliyorum. Kimseyi itham etmedim, suclamadim, cihazlari görmedim, sadece birine ulastim, o sahsiyet bu sitede engelliydi zaten. Burda senin vicdaninin agirligini koydugunu goruyorum, hicbir cihaz guvenilir degildir diyorsun ve herkesi uyariyorsun. Bende katiliyorum sana su soruyu sormak lazim tabi elinde altini bulan blr cihaz olan kisi kime satarki, cik araziye altini topla, satmaya ne gerek. Ayrica ustam yazma konusunda becerini goruyorum, bence iyi bir yazar olabilirsin, inanki kitap yazsan bende alir okurum.

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
hepten evet diyecek )))

O halde yanlış yerdesiniz desem ))) yönetim tekmeyi atar bana ))) ama demiyorum böyle ))

Arkadaşlar ciddi ciddi bu güne kadarki en samimi konuyu acacagım size !

Yukarda yazdıgım gibi define bulmak için böyle sitelerdeyseniz kesinlikle hata yapıyorsunuz.

Haa benim gibi bunun bilincinde olup vakit gecirmek yada en azından fikir edinmek fikir alışverişi yapma derdindeyseniz ayrı.

Defineci defineden konuşmak ister hep çogu deli gözüyle bakar kimi dalga gecer ))) evindeki kişilerle bile konuşamazsın. İşte o içindeki define muhabbetini dişarı atacagın en güzel yer burasıdır. Define sitesini karalama degil bu artık her kez biliyorki burası bizim ailemiz bir nevi.

Ancak bana katılan katılır katılmayan katılmaz ayrı konu. Çıkar biri derki ben böyle siteler sayesinde define buluyorum yanlış konuşuyorsun felan filan konunun devamına yazar bende onu okurum hak veririm yada vernem yine ayrı konu.

Kimsenin bir birini hatta insanın kendi kendini kandırmasına gerek yok. Hepimiz bir umuda yelken açmış olsakta bu yelken yalanla yol almaz. Yada birilerine yalakalık olsun diye yazılan kelamlarla hiç bir şey olmaz.

Bak böyle yerler kötü hiç işe yaramaz olsa ben yıllar olmuş hala burda olmazdım ama önemli olan ne kadar işe yaradıgını ne için burdasın bunu bilmendir!

Acılan bir konuya bakın işaret sordunuz akabinde cevre resimleri istenildi eklediniz yazdılar yada yazdık çizdik hep beraber konunun sonu olmazda geldiniz konu sonuna elinizde ne var ?

Yaw zaten bir cıkmaz içindeydiniz aklınızda belki bir iki şık altarnatif vardı konu sonunda kırk akıllı kırk yer tarif edip kırk tane şık verdi size!

Zaten konuyu açan işi bilmediginden açtıgı için muhtemelen çekilen resimlerde dogru yer yokki, haaa dogru yer resimleyen hiçmi yokk elbette var ama genel olarak yokkkk.
Birde açılmış yerin işaretlerini atıp konu açanlar varki dalga peşindeler kim ne sallıyor okuyup okuyup gülecekler. İşaret var açılan yer resimde yokk )) Halbuki resmin extra cekildigi objektif belli))) 3 metre çaprazda açılmış yeride konuya ekle desen koybolacak adam en az 10 kişiyi yakaladım bu sitede öyle dalga arayanlarda çokkk )))

Demek istedigim ne ?

Arkadaşlar konu açın paylaşın ama güvenip boşuna kazma sallanayın. Kırk tarif edenin içinde bir iki dogru tarif edeni secemezsiniz.

Ben çogu kez derim bu işi adamından ögrendim.

Siz sanarsınızki gizem ögrendi şifre ögrendi. Kimsenin bilmedigi şeyler ögrendi. Cevreme baktıgımda bu güne kadar iki kişi gördüm belki işi bilen dedigim insan sayısı hepsi bu.

Bu adamların bildigi sadece ve sadece kendilerine inananmak akıl ve mantıktan yoksun kalmamak. Başkalarının boş laflarına aldanmamak. En önemlisi kendi kendilerini kandırmamak. Kısacası Emin ve Dürüst olmak. Hepsi bu işte.

Bazı arkadaşlar diyor Sedegore bıkkınlık gelmiş bir zersenişte ))) yok kardeşim

öyle bir şey yok sadece yazarsam siteye zararım olurmu ifade etmek istedigimi nasıl dile getiririm beni yanlış anlarlarmı endişesi sadece bu.

Neyse nerde kaldık bilen bilmeyen meselesimiydi bilen yok arkadaş işi kavrayan var sadece. Öyle şu işaret şu kadar metre bu işaret şudur budur olayıda öyle satır satır her yerde yazılan gibi degil.

Zaten her gördügünde işaret degil, cogu miteolojik simge felan. Bazıları inanç geregi olan fügür ve simgeler.

mezar işaretleri zaten belli geriye kalanada kimse burda define var gel al diye işaret yapmaz ama gömüyü tekrar bulmak içinde bir iz bir nişan elbette bırakır. Hangi işaret olursa olsun birebir olsada aynı metrajda aynı derinlikte gömülmez. İfade aynı olabilir burda define var ama neresinde o sadece işaretin kendinde daha dogrusu gömüyü yapanın mantıgına dayalıdır. Peki bu mantıgı yani işareti nasıl cözecegiz derseniz. Bunu sorarak resimleyerek asla ! Fikir alırsın o fikir senin fikrine uyar yada uymaz ayrı.

Ama ugraştıgın yeri bire bir gören sen isen orayı senden başkası cözemez arkadaş.

Yalana inanma!
Eline ortada gezen hangi cihazı alırsan al gömü büyükse en fazla iki metreden görebilirsin daha derindeyse elinde cihaz üstünden gecer gidersin. Çubukcular kızacak çubukla define aranır ama cubuga güvenip asla kazı yapılmaz.

Elinde hangi cihaz olursa olsun yarım metreden emin ol sadece cihazla. iki metre diyorum derinlik ama gömü ya büyük degilse o yüzden yarım metre olsun kafanızdaki.

Gömüyü cihaz bulmaz eger yakınsa sana sadece var der uzaksa etki tepki olmaz yıllardır almadıgım cihaz kalmadı. Esas kazananlar saf defineciler yüzünden cihaz satanlardır. Derin diye verdikleri sadece yüzeyde tek para işini iyi yapar. Yok çalışma prensibi söyle böyle yok görüntülü yok 3 D li gecin kardeşim kardırmayın kendinizi kanmayında. Sırf bu yüzden kendi cihazımı kendim yaptım oda işe yarar yaramaz başka konu elbette.

Yaptıgım cihazlada define bulanadım sadece var olduguna inandıgım yerlerde test ediyorum hala.

Bakın arkadaşlar bir insan digerini asla kandıramaz !

İnsan sadece inanmak istedigi için kanar!
Yani kandırandan daha şuçlu olan esasta kanan kişidir! İşte o ortadaki üç kagıtçılar kanmak isteyenler yüzünden törerler!

Yani her şey hikaye define varmı elbette cokk işaret varmı var.

Ama kendinize ne münencim ne hoca ne bilir kişi arayın. Nede cihazlara denildigi kadar hatta düşündügünüz gibi güvenmeyin.

Bu işi bilen kişi bunları bilir yani ötesi yok
her işaretin kendine özgü çözümü vardır bu öncelik. Gerisi ise size aklınıza mantıgınıza kalmış bir şey. Gömüyü yapanın yerine koyun kendizi ve alana adepte olun. Define varsa işaretin 3-5 metre olmadı yirmi metre uzagında olur en fazla. Define işareti varsa tek işaret degildir asla ikinci varsa ücüncüyü bulun.

Definelerin coguda işaretsizdir !!!! Basar üstünden gecersiniz.

Kayayı topragı gözünüzle analiz edin nereye işlem yapılmış sadece onu takip edin.

Son olarak Surfer gibi şeylerede inanmayın Surfer ve benzeri şeylere bir resim hatta üç beş satır yazı rakam atıp filtreleyin yine tünel mahsen görürsünüz çünkü inanmak istediginiz budur.

Uyduyu sadece araziyi tanımak için kullanın örnek tümüsleri bulun nerde tarım arazisi var su var sadece bunları inceleyin. Elin oglu uydudan yer buluyormuş duyun gecin ))) Olurda varda ama ulaşamayacın şeydir..... sen ulaşsan ulaşsan üç kagıtcıya ulaşırsın.

Bu işin dedisi kodusu bitmez. Yapacaksan bu işi bildigin gibi yap!

Selcuklunun elinde ne teknoloji vardı ne bir dedektör. Ama baktıgında koca bir Alay açmadık yer bırakmadı.

Tecnoloji sanıldıgı gibi her yönüyle insanı ileri taşımıyor.

Ben öyle adamlar gördümki basıp toprak diye gectigim hiç bir emare olmayan yerden sadece elindeki bir şişle mezar cıkarıyor. Sen git aynı mezarı cihazla bul alnından öpeyim.

Tarih tarih ve tarih geçmişte insanlık ne yapmış nasıl yaşamış. Bunu bilirsen en iyi defineci sensin arkadaş.

Defineci ile klavye definecisi arasındada çokk fark var bu arada öyle kişiler varki ne buralarda işi olur nede sagda solda konuşur. Ama hep bu işten kaynar kazanı. Ekmek yiyen cok konuşmaz bizim gibi))

Dün gittigim yeride anlatıp kapatıyorum.
Yıl 1915 gibi Ermeni kızını komutan alıp götürmek istiyor ailesi hep gitmiş nedendir bilmem köyde kız tek kalmış. Köyde sözü gecen bir adam kızı komutana vermiyor eşim diyor kızım diyor vermiyor. Aradan zaman gecince istanbula giden ailesinin yanına kızı alıp götürüyor adam dönüyor tekrar. Bu kızın kızı ve ya kız torunu tam bilmiyorum yaş 80 -90 var gelip köyü ve annesini bırakan adamın ailesini buluyor.

Cagrıldım gittim elinde annesinden kalan bir mektup ve 3 yer ve bu yerlerdeki para miktarları yazılı.

Yerler şöyle köyden cıkınca dikili taşın 30 adım güneyindeki su gözesinin 7 üstünde

ikinci yer bu köyle komşu köyün arasındaki tepeyi aşınca yamaçtaki 3 mezarın birinde.

üçüncüsü Eski kendi evlerinin oturma odasının penceresinden bakınca bahcede gözüken taşın kendisi.

Yıllar yıllar geçmiş göze yok, ev yıkılmış pencere yok olsada hangi evin temeline alınıp konuldu belli degil. İki köyün arasındaki tepeyide taş ocagı yok etmiş

bunu niye yazdım define varmış ama işaretlere bakın diye.

Şunuda unutmayın hiç bir Ermeni yer vermez ortak olmaz. Olursada ya can ya namus borcu vardır o yüzden.

Daha önce acılmış yerlere bakın size örnek teşkil eder. Bulan insan böyle yerlerde bulsada konu açıp kendini ifşa etmez. Bulanlar varsa oturup onlarla konuşun. Yani Sorana degil oturup parayı yiyenlere bakın tecrubeden faydalanın. Zaten Tarih bilmenin önemini yazdım deyip. Konuyada noktayı koyalım.

Not kimse gocunmasın biz öylemiyiz böylemiyiz diye siteye yada üyelere yönetime ard niyet yok asla. Define Sohbeti Formunun iyiligini hoşlugunu hepimiz biliriz.
Bu sonuçlara ulaşabilmenin bir şartı da bu tezgahtan ( siteden ) geçmek gerekecek.
Her doğru herkesin doğrusu değildir.
Herkesin doğrusu da elbette NET doğru değildir.
Amma tecrübe önemlidir.
Tecrübelerden kesinlikle istifade eden DOĞRU bir iş yapmış olur.

GERMO

Engellendi
BulursamKader25 ustam doğru olanda o zaten, tecrübe edilmeyen bilgi yöntem usul, gerçek doğru değildir, doğru bilgiyi öğrenmek isteyenlerde ona buna dedikodu malzemesi oluyor, gerçek bilgiler gerçek ustalarla öğrenilir, çillakalar da olmasa.
Bu sonuçlara ulaşabilmenin bir şartı da bu tezgahtan ( siteden ) geçmek gerekecek.
Her doğru herkesin doğrusu değildir.
Herkesin doğrusu da elbette NET doğru değildir.
Amma tecrübe önemlidir.
Tecrübelerden kesinlikle istifade eden DOĞRU bir iş yapmış olur.