Define Çubukları, Çubukla Boşluk ve Altın Tespiti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aliömer

Cubuk İle Bosluk ve Metal Tespiti
Aliomer ustamin cubuk konusunda bilgisine inanir ve cubuk ustaliginda sayili insanlar arasinda gorurum, belki bir elin parmagini gecmeyen kisiler arasindadir ve bu konuda cok bilgili bir ustamizdir. Acikcasi kendim basta olmak uzere ondan ogrenecek cok seylerimiz var. Mineral eleme konusunda sifir hataya yakin bir ustadir. Kendisini bu sitede gormek beni cok mutlu ediyor sagolsun

Teşekür ederim Mirkut ustam sizde enaz benim kadar bu konuda bilgi beceri ve tecrübe sahibisiniz. El elden üstündür derler bizimde sizden öğreneceğimiz çok şey var. Malesef ustam insanlara iyi niyetimizle yaklaştığımız zaman hoş olmayan sonuçlarla karşılaşabiliyoruz bizde ozaman herkesin bilgisi kendisine deyip yolumuza devam edeceğiz. Allaha emanet

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Aliomer ustamin cubuk konusunda bilgisine inanir ve cubuk ustaliginda sayili insanlar arasinda gorurum, belki bir elin parmagini gecmeyen kisiler arasindadir ve bu konuda cok bilgili bir ustamizdir. Acikcasi kendim basta olmak uzere ondan ogrenecek cok seylerimiz var. Mineral eleme konusunda sifir hataya yakin bir ustadir. Kendisini bu sitede gormek beni cok mutlu ediyor sagolsun

Teşekür ederim Mirkut ustam sizde enaz benim kadar bu konuda bilgi beceri ve tecrübe sahibisiniz. El elden üstündür derler bizimde sizden öğreneceğimiz çok şey var. Malesef ustam insanlara iyi niyetimizle yaklaştığımız zaman hoş olmayan sonuçlarla karşılaşabiliyoruz bizde ozaman herkesin bilgisi kendisine deyip yolumuza devam edeceğiz. Allaha emanet
Arada boyle seyler olur ustam caniniz sagolsun. Biz sizin yinede iyi niyetinizi ve bildiginiz konularda insanlara yardim etme isteginizi bidigimden bazi konulara kayitsiz kalmayacaginizi umit ediyoruz. Sizde ALLAH u tealaya emanet olun ustam. Selametle saglicakla kal ustam

S:W:A:T

Editör
Aliömer Sizleri aramızda görmekten çok mutlu olduk. Mirkut Ustamız bizim için değerlidir onun referansı bizim için önemlidir . İnşallah sizleri aramızda sürekli görürüz . Bilgileriniz bizlere örnek olması dileğiyle Sevgiler

denjavu

Member
Dostum madem çubuğunuz mineralli çekmiyor kullanımda sıkıntınız yoksa Horasan içinde olup biteni çözemeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Neyi bilip neyi bilmediğiniz beni hiç ilgilendirmez. Uslubunuza biraz dikkat etmenizi öneririm. Burada ne kendimi nede sizin gibi birilerinin reklamını yapmak gibi bir niyetimde yok. Sizin yerinizde olsam biri konuma böylesi bir yorum yaparsa niye böyle bir sonuç vardığını sorar sebebini öğrenirdim. Fazla uzatmayacağım allah herkesin işini rast getirsin.
Ali ömer bey arkadasım diye bir uslubu ben herzaman kızgınlık halınde insanlardan duymusumdur bu uslup bana ters geldi ise bende okadar ters cevap veririm ve evet calısma yaptım ve gerekeni bulduk sonuca ulastık sadece kendi bilgilerimizi bilgi sayıp burada benim dedigim dogru ya gitmememk lazım diye düşünüyorum 3 tane cubuk ile caısma yapıp sarı kıza ve vakıra cekiyosa burada mineralin olmaması gayet normal bisi heleki nal vb işaretlerle dolu olan yerde szin cubugunuz sizdd randumanı verirken bende vermez benim cubuk sizde randıman vermez herkesin bir yogurt yeme sekli var saygılar tüm ustalara

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
denjvu sonuc almissaniz tebrik ederim. Yalniz hirasanin altindaki bir kupu hangi cubuk cesidiyle vuldugunuzu merak ettim dogrusu. Kullandiginiz cubuklari sakincasi yoksa anlatabilirmisiniz.

denjavu

Member
Ayrıca öneririm gümüş 40 50 grm altın 7 8 grm pirinc 5 gr bu malzemeleri kuyumcu arkadaslara özellikle erittirip tamamını tek malzemede birlestirip L cubugu yapın daha minerale gidiyormu gitmiyormu deneyin eften püften malzemelere para vermeken bıktık herkes gibi endi cubugumu yaptım dua edersiniz ayrıca bulursam kader ustamın bahsettigi gümüş kaynak telide ekili hakkını vermek lazım

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bahsettiginiz karisim ortalama 1200 gibi bir maliyet gerektiriyor. Sizin sosunuze guvenerekten birkac detayi daha ogrenmek istiyorum. Bulunan altin topragin icinde havasiz bir sekildemiydi yada bir kupun icindemiydi yada bir boslugun ici demiydi birde altinin yaninda baska metal varmiydi. Bu konuda yardimci olurmusunuz.

Aliömer

Cubuk İle Bosluk ve Metal Tespiti
Aliömer Sizleri aramızda görmekten çok mutlu olduk. Mirkut Ustamız bizim için değerlidir onun referansı bizim için önemlidir . İnşallah sizleri aramızda sürekli görürüz . Bilgileriniz bizlere örnek olması dileğiyle Sevgiler
Çok sağolun ustam elbetteki bizde Mirkut ve sizin gibi değerli ustaların olduğu bir ortamda bulunmaktan mutluluk duyarız.

sğlm

Aktif Üye
Slm ... Nym kablo 6 mm lik bakır 1 MT lik kestim . Kabuğu soydum. 50 cm bi daha kestim . 12 cm de büktüm L çubuk yaptım . Denemeler yapıyorum evin üstünden, boş yapıların üstünden deniyorum bazen yanlara açılıyor bazen bir tane açılıyor bazen hiç hareket yok .

Alışma ve çubukları çözmeye çalışıyorum Ama bi sorum olacak çubukları tutarken ellerimizi yapistiriyor muyuz ya da aradaki mesafe ne kadar olmalı . Tutuş şeklini söyleyebilir mısınız saygılar..

denjavu

Member
Slm ... Nym kablo 6 mm lik bakır 1 MT lik kestim . Kabuğu soydum. 50 cm bi daha kestim . 12 cm de büktüm L çubuk yaptım . Denemeler yapıyorum evin üstünden, boş yapıların üstünden deniyorum bazen yanlara açılıyor bazen bir tane açılıyor bazen hiç hareket yok .

Alışma ve çubukları çözmeye çalışıyorum Ama bi sorum olacak çubukları tutarken ellerimizi yapistiriyor muyuz ya da aradaki mesafe ne kadar olmalı . Tutuş şeklini söyleyebilir mısınız saygılar..
Degerli madenleri teker teker elinize alın sağ elinize cogunlugu 3 5 metreye koyun cubugun tepkilerini hangi madene nasıl gidiyor kendiniz çözüm yapınız bizde sag el kapanırken sizde sol el kapanır benim kullandıgım cubuklar yada yaptıgım cubuklar elimde hiç birsey yoksa bosluk bulur boslugu buldugu anda 2 side karnıma kapanır ve düm düz olur boslugun içine girersem x olur eger sag elimde ne varsa da elimdeki metale gider bütün uygulamaları BULURSAM KADER USTMIZ YAZMIŞ ZATEN 1 sayfaya giderseniz göre bilirsiniz saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...