BulursamKader25 ustam ikiside birden kapanıyor
Peki gumuste hangi tepkiyi veriyor..??BulursamKader25 ustam benim çubuklar pirinç çubuk
Olayı algılayamadım, çözmek istiyorum çözemiyorum. hem altında hem de boşluk da -mezarda- aynı tepki olmamalı, olamaz.@BulursamKader25 ustam bende pirinç çubuk var başka kullanmadim sürekli bu işle uğraşamiyorum işten dolayi.altin yüzüğü yere atiyom çubuklarin ikiside yüzüğe yöneliyor tam üstüne gelince göğsüme kapaniyor bende böyle çalişiyor. 3metre derinlikteki mezar dada ayni tepkiyi verdi ama mezarda meftadan başka bir şey yoktu.
Usulun yanlış kurban.@BulursamKader25 ustam yok ustam elimde hiç bir metaryal yok.benim elimde hiç bir şey yok kişi üzerindeki altina yöneliyor ve yanina gelince kapaniyor.
Eline aradığı madenden almadığı için;altta kat varsa belki o yuzden boslukla ayni tepkiyi veriyordur. ayrica cubuklarin dusunceye gore hareket etme ihtimalinide es gecmemek gerek.
dugrudur ustam elime aradığım madenden alıp birde öyle deneme yapayım sonucu buraya yazarımEline aradığı madenden almadığı için;
Çubuk ya minerale gidiyor yada boşluğa.
Bu nedenle kapanma tepkisi veriyor.