lordaragon
Member
Bu işlerde tecrübe ettiğim bir şey var.Avına kendini belli etmeyecen yoksa kin tutuyor seni gördüğü zamanTamam sen yeterki gel zengin olacan bak.
Bu işlerde tecrübe ettiğim bir şey var.Avına kendini belli etmeyecen yoksa kin tutuyor seni gördüğü zamanTamam sen yeterki gel zengin olacan bak.
Eski kurtlardansın belli çözdün işi ama gece gece görüşü kamerası ile yakından bakıyorumDürbünüde vardır bunun uzaktan ihbar ediyor demekki :200:
Röntgenci yani ustam olabülü dikkat edin ayu çıkabülü gibim.Dürbünüde vardır bunun uzaktan ihbar ediyor demekki :200:
Adı ne olursa olsun devlet sagolsunRöntgenci yani ustam olabülü dikkat edin ayu çıkabülü gibim.
Anladummm.Bölgeme ters Bölgenin asaişi tanır bunu Bir çaya adını verirler bu arkadaşın :200:
Sen sabah yurekmi yedin....DNS_IP Adresini tespit ettim tum define sitelerine dagiticam.herkese cay ismarlarsin..accikta sen ugras sen kac bakalim tavsan kardes.kahkahaGördümmü affetmem dayanamıyorum.
Bölgeme ters Bölgenin asaişi tanır bunu Bir çaya adını verirler bu arkadaşın :200:
Selam da şöyle tavsancıkSen sabah yurekmi yedin....DNS_IP Adresini tespit ettim tum define sitelerine dagiticam.herkese cay ismarlarsin..accikta sen ugras sen kac bakalim tavsan kardes.kahkaha