Degirmen tasimi ustalar

Şirvan

Operatör
Camurcu degirmen taşınin altinda bir tane daha çıkması küp oldugunu gösterir cihazla kontrol edin sinyal alacakmisınız

Camurcu

Member
Attim konuda ekli ustam fotoyu indirip yan çevirirseniz daha net goreceksiniz sadce kayanin 1 karis etrafi horasonlu bu daha bize umit verdi ama kaya biraz buyuk 1 tona yakindir tam degirmen tasinin altina kaliyo

Şirvan

Operatör
Birde orda ücgen işareti var sıkıştırilmış horasana benzer yer üsteki kayaya dikkat edin yuvarlaktaşı alırken üzerinize gelmesin

Camurcu

Member
Bugun zamanimiz yetmedi ustam tas biraz buyuk diye bosa ugrasmamak icin bilgilerinizi alayim dedim . Malum çukurda ve etrafi kazilmasi lazim degirmen tasi yere paralel haldeydi Şirvan usta

kazama

İnanıyorsan denemeye değer !
İş buraya kadar gelmiş bence daha devam edin en azından taşı acmissiniz ,altına az daha inin dikkatli olun .Çıkan emareler olumlu yönde kapak görevi olabilior bazen bu taş .Sert kilimsi kopmayan sarı toprak bitimnde oda olabilir boşluk baktınız mı burda?

Camurcu

Member
Malsef bosluk tespit etmek icin elimde makine yok

Esteban74

Editör
Usta sen hava ile başlamışsın ateş demişsin toprak demışsin sonra su ve metal demişsin artık ateşe devam etme bence şu yuvarlak kayayı kontrol et bence içinde...

blackjack

Member
ilk yorumumda demiştim 2 metre kadar inip ikinci işareti bulacaksınız devam edin artık gerisi ya nasip, o yuvarlak kayayı çıkarmaya çalışın, kolay gelsin