Kertenkele25
Member
Ülke toprakların da birçok farklı inanış ve ırkı bir arada yaşamış olmalarının da bu tür kodlamaya etkisinin olduğunu göz ardı edilemez .Bu gün için dahi kullanılmakta olan bazen üçgen içine yerleştirilmiş , bazen de tek başına kullanılan K harfi. Bunun anlamı ise Kosher, yani buradakiler onların bildiği gizli ne var ise Yahudiler için uygundur. AnlamındadırDaire içindeki K harfine ilk defa dikkat ettim çizmesen goremezdimde tşkler hocam bi anlam ifade eder mi bu tarz simgeler
Kardeş bu paylaştığın fotoğraflar buranın muazzam bir yer olduğunu gösteriyor bence. Ama buraya yorum yapmak beni fazlasıyla aşar.
Hocam sizin yorumunuzu okurken bisey dikkatimi çekti..bu delikli taşın yaklaşık 250 m yukarısında şöyle bir kayalık alanda var kayalar tek tek elle koyulmuş gibi ve onların 50 m üstünde ise insan siluetinde dikili bir kaya daha var. Atıyım fotolarını şimdi ama üşenip uzaktan çektim kısmetse bi daha gidip daha detaylı foto çekicem bu kayalık alaniEkli dosyayı görüntüle 238207Güzel bir mezar alanı , kral mezarı olabilir savaşçı mezarı olabilir .
Burda tören yerleride var , o delikli olan yer cesedi yatırdıkları yerdir . Orda yatar tören gerçekleşir , ruhları kutsanır .
Mezar o kayalığın kendisinde olma ihtimali çok yüksektir .
Diğer düz duvar olan yerinde kesimden itibaren altta kalan yerlerde tespit yapın .Mekan çok güzel elinizde cok resim var ise paylasın belki ufaktan göze çarpan detaylar çıkar ortaya .