Kiymetli Kardasim,
Seni sahsen tanimasamda sahsiyeten cok iyi taniyorum. İkizceli ustamin bize sitayisle bahsettigi ilk cubukcu sendin. Allah cc senden ve senun gibi zikri, fikri duzgun, dunyaya meyletmemis, insanlarin duygularini istismar etmedigi gibi edilmesine mani olmus, olmaya devam eden cubuk ustalarinin sayisini artirsin. Amin.
Yukarida yazdiklarimi latife ile karisik
Nasip34 kardasimizin golgesinde sarikiz sevdalilarina yazdim. Fazla takilsinlar istemiyorum sarikiza, zira seninde bildigin gibi sadece cubukla uzerine gitmek imkansiza yakin..
Hakikaten sarkiz isi zor bir mesele.
Cok buyuk emek istiyordu.
Bu emegi kisaltan, kisa zamana dusurmeyi basaran ve devam eden arkadaslarimiz kardeslerimiz var. Allah cc yardimcilari olsun.
Calismalarinizdan peyderpey haberimizin oldugu zamanlar oldu. Ortaya buyuk emekler koydunuz. Herkese calismasinin karsiligini Allah cc muhakkak ihsan edecektir.
Senin yerinde baskasi olsaydi, maddi anlamda koseyi coktan donmustu. Amma sen ve senin gibi guzel zihniyette olanlar bu yola hic tevessul etmediniz.
Bu ahiret yatirimidir. Dunya da insan zengin olsa ne olacak ahiretin fakiri olacaksa.
Hani cubuk satanlar var ya, ben cubuk satmalarina asla karsi olmadim. Benim karsi oldugum; cubuklarini YALAN soyleyerek satmalari, umut pesinde kosanlarin umutlarini İSTİSMAR etmeleridir. Dogruyu soyleseler, 20 liraya mal olan cubugu 2.000 liraya satsalar umurumda da olmazdi. Alan kiside dogru bilgiler verildigi halde ben almak istiyorum, alacagim dese beni hic ilgilendirmezdi. Amma piyasada YALAN DOLANDAN gecilmiyor. Aslinda sattiklari şey cubuk degil ahiretleri. Bunun farkinda degiller maalesef.
Bende sarikizi bir sekilde tespit edebiliyorum. Genel olarak basarili sayilirim. Bu basarim %70-80 i gecmedi.
Yanildigim bircok yer oldu. Eger kullandigim cubuk ve sistem %100 basarili olsaydi ve en onemlisi ben buna %100 inansaydim, acik olarak soyluyorum; ben bu cubuk ve sistemi fabrikasyon hale getirir, bir dukkan ve web acip ciddi rakamlara satisa cikarirdim. Bu cakallarin sattigi 2.000 lira rakamlari az olurdu bu sistem icin. Cok iddiali ve pahali cihazlarin yapamadigi yapan bir sistem bu parayi zaten hakediyor demektir. Doktora bedeva muayene olan hasta, Profosore 350 lira muayene parasini zaten goze almis. Burada mesele hedefe ulasmak, hastaliktan kurtulmak, bizim isde de sarikiza kavusmak vs.
Her kim sarikiza ulacak yolu bulsa, %100 emin olsa, benim yukarida yazdiklarimi uygulasin isterim. Alacagi para da anasinin ak sutu kadar temiz ve helaldir. Lakin bu cubuk ve sistem HERKESDE calismali. Bazilari eline cubuk aliyor, hic kipirdama yoksa elbette bu kisilere de satis olmaz.
Allah cc nasip ederse;
Bundan sonra zaman problemim kalmadi.
Su anda ufak tefek saglik problemlerim var.
Pazartesi insallah son kez hastahaneye gidecegim. Tedavi ilac vs. islemler bitsin, hafta ici hafta sonu bir sekilde cayini icmeye gelirim insallah. Bunun da sozunu bu vesile vermis olalim. Bizde Konya ya her zaman bekleriz. Nasipse 2021 Temmuzuna kadar Konya da kalmaya niyet ettik.
Allah cc. yar ve yardimcimiz olsun. Amin.