Merhaba hocam. @
BulursamKader25
Testleri netlestirdim.
Altın gümüş testlerinde sistem çok kararlı. Muazzam işe yaradığını söyleyebilirim. Oluşturduğu manyetik alan çok güçlü ve stabil. Öyle stabil ve kararlı ki, hem işareti verirken ki hareketi hem de yürümeye devam ederken ki çubukların açılma hızı ve kararlığı çok tutarlı.
Ayrıca bir şeyi de fark ettim. Eğer sağ omuz hizanizda düz doğru şeklinde örneğin 3 m de gümüş, 6 m de sarıkız var diyelim. Gumusun işaretini değil direk sarıkızın sinyalini veriyor. Yani burda diyor ki, bedenin ile sarıkız arasında aynı doğrultuda arada başka metal varsa eğer, kusura bakma ben sarıkiza aşığım diyerek diğer sinyali bastırıyor. Bu ister tur esnasında olsun ister sağında kalmış ve belirli bir doğrultuda yürürken olsun ..
Gümüş çubuklar ile boşluk içindeki gümüş ve bakıri test ettim. 1+1 oda içerisinde..
Muazzam kararlı sinyaller ve hiç es geçmiyor. Önce 1.oda sınırında boşluğun işaretini, sonra içindeki gümüşü, sonra yanındaki bakıri, sonra 2. Odanın sınırında tekrar boşluğu, akabinde 2. Odadaki gümüşü ve konu kapanıyor..
Parazitleri bastırıp oluşturduğu manyetik alan ile güzel bir iletişime geçiyor.
Normalde ekstrem durumlar haricinde ben elime metal almam. Boş el her zaman daha az yanıltır beni. Hatalarimi minimuma indirir . Lâkin sistemin üzerine gümüş koydum sadece onu arayacak mi diye.
Ve hem altını hem boşluğu es geçip sadece gümüş aramaya başlıyor. Ve güzel bir tespitim daha oldu bu esnada..
Sisteme gümüşü aratırsanız eğer, dönüş esnasında etraftaki diğer gümüşlerin hizasına geldiğinizde Normal de sadece gümüş işareti verirken , bu defa işareti veriyor ancak 90â° olan çubuk (ben de sağ ) 6-7 defa yaklaşık 75â° acı ile ac kapa yapıyor. Muazzam bir kafa sallama şekli. Sistem Ve sistemin uzerindeki gumus ile boşluk içindeki gumus oyle kararli bir reaksiyona giriyor ki , sanki malin uzerdeymissiniz gibi belirli sayida ac kapa yapiyor. Normalde sistem boş iken sadece işareti verip sakince bekliyor ...
Bu farklılığı tüm metallerde hissettiregine eminim.
Karişik metallerde yine çift kılıç hesabı ac kapalar ile orada ne olduğunu da net ifade ediyor.
Sisteme pinpon topunu koyduğumda da sarıkız dahil tüm metalleri yok saydığı gibi , 2 odanın ikisininde sınırlarında boşluk işaretini verdirip , oda sayısını da haber verdiriyor..
Işin özü, çok öncelerden beri ben sistemsiz sadece kendim eller boş iken de tur atsam etrafımda, zaten tüm metallerin ve boşluğun direk işaretini alabiliyordum. Bende çubuklar yön vermez. Önce ne varsa işaretini verir. Durur beklersem sonrasında hareket edip yön gösterir.
Bu sistemin bana artısı, parazitleri bastırması, nesne ile arasında özel bir bağ kurup iletişim hattını güçlendirmesi, kararlı sinyal olusturtmasi, hedef nesneye göre aramaya izin vermesi Ve stabil davranması..
Saygılar..
Hâlâ arazideyim. Soru varsa denerim..
Saygılar..