Dedektorburada Banner Mobile

Deniz kaplumbağası olabilir

Dedektorburada Banner Mobile

Alper22

Yeni Üye
Selamlar ustalar
Bu şekili deniz kaplumbağasına benzettim acaba olabilir mi ? Düşük ihtimal olduğunu düşünsemde sizce doğal olabilir mi ? Yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
4 resim çekmişsıniz zahmete katlanıpta 4 tarafıñı çekememişsiniz

Alper22

Yeni Üye
4 resim çekmişsıniz zahmete katlanıpta 4 tarafıñı çekememişsiniz
Kardeşim burası dört fotoğrafa izin veriyor o yüzden.Zahmete katlanıp her yönüde çekerim ormanın için 4 5 km yürüdükten sonra buldum bunu benim fotoğraf çekmek zahmet olmaz ancak sık ormanın içinde iki metre çevresi sık orman çevrede bişey görünmüyor yani

AGEMO

Member
Deniz kaplumbağası ya da tavşan olması önemli değil... Önemli olan ne dediği... Aynı açıdan ama üzeri biraz temizlenip hele net çekilirse ne kadar önemli olduğu ya da olmadığı ortaya çıkar. 4 fotoğrafın hepsine baktım ama hepsi bulanık ve o parçaların üzerinde önemli bir ufak işaret ya da işaretler varsa bu haliyle maalesef görülmüyor. Bu tip şeylerde sadece bir hayvana benzetip buna göre çözüm düşünmeyin bu yanıltır. Bunlar yerleştirme ise ve amacı varsa bir şeyler de demek zorundadır. Bu haliyle de bir şeyler diyor ve ana hatları belli ama eksik kalır.

alp.png

Alper22

Yeni Üye
Deniz kaplumbağası ya da tavşan olması önemli değil... Önemli olan ne dediği... Aynı açıdan ama üzeri biraz temizlenip hele net çekilirse ne kadar önemli olduğu ya da olmadığı ortaya çıkar. 4 fotoğrafın hepsine baktım ama hepsi bulanık ve o parçaların üzerinde önemli bir ufak işaret ya da işaretler varsa bu haliyle maalesef görülmüyor. Bu tip şeylerde sadece bir hayvana benzetip buna göre çözüm düşünmeyin bu yanıltır. Bunlar yerleştirme ise ve amacı varsa bir şeyler de demek zorundadır. Bu haliyle de bir şeyler diyor ve ana hatları belli ama eksik kalır.

Ekli dosyayı görüntüle 315127
Deniz kaplumbağası ve tavşanın demek isteyeceği şeyler farklı olacağından bence şekli hangi hayvana benzediği önemli.Üzerinde küçük işaret yok.Yerleştirme değil ana kaya kesilmiş.30 40 metre yanında baykuş a benzeyen bir taş var

AGEMO

Member
Her taş bir hayvana benzemek zorunda değil demek istediğim. Her işaret bir hayvan betimlenip onun üzerine yapılıyor diye bir kaide yok yani. İşaretler bazen sadece işarettir illa bir hayvanı da barındırmak zorunda değil. Üzerinde küçük işaret yok dediğiniz şeyler ise sizin görebileceğiniz türden olmadığı için yakın ve net fotoğraf gerekiyor idi ama siz eminseniz mesele yok bol şans...

Alper22

Yeni Üye
Her taş bir hayvana benzemek zorunda değil demek istediğim. Her işaret bir hayvan betimlenip onun üzerine yapılıyor diye bir kaide yok yani. İşaretler bazen sadece işarettir illa bir hayvanı da barındırmak zorunda değil. Üzerinde küçük işaret yok dediğiniz şeyler ise sizin görebileceğiniz türden olmadığı için yakın ve net fotoğraf gerekiyor idi ama siz eminseniz mesele yok bol şans...
Yakından baktım hiç bı şekil yok ama yakından çekerim yine