Alan taramalara boşa para harcamanı tavsiye etmem.önereceginiz alan tarama ve derin arama dedektör markalari butce 6.000 ve 12.000 arasi..
alan tarama ve derin dedektör demiş adam sen minelab diyosun max 50 cm derinliği var2.el bir minelab gpx 5000 alabilirsin
Derin dedektorler siralamasinda gpx 5000 in en derin vlf lerden biri oldugunu herkes biliralan tarama ve derin dedektör demiş adam sen minelab diyosun max 50 cm derinliği var
tektekçilik yapacaksan eğer minelab önerebiliriz uzman
=)) okumaya gerek yok kullanan biri olarak yaziyorum buraya, tecrübemle konuşuyorumderin dedektorler siralamasinda gpx 5000 in en derin vlf lerden biri oldugunu herkes bilir
50 cm neye gore kime gore hangi basliga gore ki cihazin ozelliklerini okusan anlarsiniz ne demek istedigimi
bende depardan aldım dedektörü kardeş söyle nasıl iniyorsun o derinliklere bizde bilelim ne ayar yapıyorsun anlat buradaBende minelab kullancisiyim dostum en son ayarlari bozdum yeniden depara ayarlattim e trac ile o mesafeye iniyorum ben baslukda yada ayarlarda sikinti olmasin senin cihazin
Kardes yazdigimi okumadin galiba depara ayarlattim dedim ben ayarladim demedim ara depari baglan minelab teknik destege yada forumdan depar dedektore mesaj at onlar donsunler sana telefon ile bir kac ayar yaptirdi derinlik ayari tek para ayari o kadar DeparDedektörbende depardan aldım dedektörü kardeş söyle nasıl iniyorsun o derinliklere bizde bilelim ne ayar yapıyorsun anlat burada